23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Væk med usikkerheden – gør håndværkerfradraget permanent

Det sammensatte konjunkturbarometer for bygge og anlæg viser, at der fortsat hersker usikkerhed om fremtiden. Der er brug for nogle rammer, som ikke hele tiden skal til forhandlinger hos politikerne.

Tal fra Danmarks Statistik viser, at konjunkturbarometeret for bygge og anlæg tog endnu et lille dyk. Fremgangen har ellers været god siden november 2013, hvor nettotallet steg fra -15 til -2 i februar 2014, hvorefter vi har set et fald til nu -6 for april 2014.

- Branchen har længe set positivt på fremtiden, men igen ser vi, at vi hurtigt bliver påvirket af den stop & go politik vores branche i den grad er udsat for. Det er snart på tide, at politikerne kommer ind i kampen med noget mere stabilitet og nogle rammebetingelser, som kan skabe fremdrift i det danske byggeri, fortæller adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

- Både den kommende vækstpakke og den byggepolitiske strategi, som regeringen har varslet her i foråret 2014, ser vi meget frem til. Vi har gentagne gange opfordret til, at vores branche får nogle redskaber som vi kan arbejde med, uden at vi hele tiden skal forholde os til, om de bliver forlænget eller afskaffet, udtaler adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Der er rigtig mange organisationer og politikere, som mener, at Håndværkerfradraget skal gøres permanet, i en forhøjet udgave. Regeringen er ikke kommet med deres syn på ordningen endnu og er tøvende omkring en udmelding.

- Jeg kan kun opfordre til, at man ser på mulighederne for en permanet løsning for Håndværkerfradraget. Dog er jeg også åben overfor justeringer og evt. andre tiltag, men når det så er sagt skal vi af med usikkerheden og have indarbejdet noget stabilitet, afslutter adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre.

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Danske Byggecentre, tlf. 45 80 78 77, pt@danskebyggecentre.dk

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031