23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye muligheder med FT Limtræ

Frøslev Træ mikser attraktive priser og høj kvalitet med uge-til-uge levering på FT Limtræ

Frøslev Træ har i mange år haft et tæt samarbejde med den store tyske limtræsfabrik Holzwerke Bullinger. Samarbejdet har dog været begrænset af afstanden til det tyske værk, som har givet længere leveringstider end markedet har efterspurgt. Det bliver der lavet om på nu, hvor der er lavet en række forbedringer i samarbejdet, som gør at leveringstiderne kommer ned på uge-til-uge levering, og når man mikser det med attraktive priser og høj kvalitet, er Frøslev Træ sikker på, at det giver nye muligheder for samarbejde med de danske byggecentre.

”Vi har igennem mange år opbygget en god omsætning på vores FT Limtræ, men har også været udfordret af krav om hurtigere levering fra vores kunder”, siger den produktansvarlige Arne Marxen, og fortsætter: ”Derfor er vi rigtig glade for at vi nu kan tilbyde levering fra uge til uge, og dermed imødekomme et stort ønske fra vores kunder. Vi har i forvejen et meget stærkt logistikkoncept, som alle i branchen kender og bruger. Det giver gode muligheder for de danske tømmerhandlere, at limtræet kan leveres, sammen med andre FT produkter, som fx vores FT Systemhegn, NTR imprægneret trælastvarer, sibirisk lærk, komposit terrassebrædder, eller andre varer fra vores store sortiment”.

De nye forbedringer er også noget som glæder Frøslev Træs Adm. Direktør Martin L. Petersen. ”Tysk limtræ er af meget høj kvalitet, og produceret efter høje kvalitetsnormer og det er selvfølgelig CE mærket”, fortæller direktøren og fortsætter: ” Vi kan levere både tyske og danske dimensioner, og har den store fordel at vi i forvejen kommer med andre varer til byggecentrene. Derfor kan vi være med til at optimere logistikken, og minimere de leverings- og håndteringsomkostninger som ellers ville ende hos kunden”.

FT Limtræ sælges kun via forhandlere, som er førende byggecentre, trælaster og byggemarkeder i Danmark.
Læs mere om FT Limtræ her

Frøslev Træ A/S
Jens P. L. Petersens Vej 1, Frøslev
6330 Padborg
Aabenraa Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14248331
P nummer: 1000706812

Send til en kollega

0.031