23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikkerhedslysgitter deTec4 - Fokus på det der virkeligt betyder noget

SICK sætter nye standarder med sikkerhedslysgitter, der fokuserer på det der virkeligt betyder noget som: Beskyttelse uden blinde zoner, automatisk afstandsmåling, simple beslag, enkel idriftsættelse og diagnose.

Den nye deTec4 Core er en optisk sikkerhedsanordning, der opfylder kravene til en PL- e i henhold til EN ISO 13849 og SIL 3 i henhold IEC 61508.
Markedstrenden er stadig mindre produkter der er lette at integrere og enklere at idriftsætte. Dette opfylder deTec4 til fulde. Med en profilstørrelse på kun 34 mm x 31 mm, kræver det nye sikkerhedslysgitter betydeligt mindre plads i forhold til det nuværende lysgitter C4000 Eco.
Det nye design er ikke kun yderst robust, men også pladsbesparende i forhold til det tidligere C4000 Eco. Uanset om opløsningen er 14 mm eller 30 mm – høre blinde zoner fortiden til grundet den nye tilslutningsform med en M12 5-polet pig-tale. Beskyttelseslængden på deTec4 spænder bredt, fra 300 mm og helt op til 2.100 mm i spring af 150 mm. - hvilket betyder deTec4 Core giver eksplicit beskyttelse mod indgriben i henhold til EN ISO 13.855.

Den robuste metalhus har en kapslingsklasse på både IP 65 og IP 67 i ét og samme indkapsling. Temperaturområdet spænder fra +55 °C og ned til -30 °C. Med disse data er det muligt at anvende deTec4 Core i selv krævende miljøer, for eksempel til beskyttelse i frysehuse og højlagre, uden behov for yderligere foranstaltninger, såsom eksterne varmesystemer eller kapslinger. Den robuste opbygning gør, at ydre påvirkninger såsom vibrationer og stød ikke påvirker deTec4 Core. Dette gælder også når deTec4 monteres på applikationer. QuickFix beslaget, der medfølger, giver mulighed for en hurtig og let montage direkte på maskinrammen. Er der behov for en mere fleksibel montage er det muligt med et FlexFix beslag.

Med deTec4 er idriftsættelse blevet betydelig lettere. Da sikkerhedslysgitret fungerer som beskyttelse, er der ikke behov for nogen form for konfigurering - bare tænd, juster og efterfølgende er lysgitret aktivt. Yderligere funktioner såsom muting, genstart eller overvågning af eksterne kontaktorer kan ske ved hjælp af Sick’s mange forskellige sikkerhedsmoduler såsom Flexi Soft, Sick’s sikkerhedsPLC.
Justering af lysstyrken mellem sender og modtager udføres automatisk under opstart af deTec4 Core, hvilket giver en optimal levetid. Indjustering sker ved hjælp af statusindikatoren, der består af fire lysdioder som sikrer en hurtig og præcis positionering mellem sender og modtager i forhold til hinanden. En rød/grøn lysdiode viser tydeligt den aktuelle driftstilstand af sikkerhedslysgitret.

Statusindikatoren har endnu en funktion: I forbindelse med fejlsøgning kan der vises op til fire fejlkoder, i form af de blå lysdioder sammen med røde power lysdiode. I tilfælde af en funktionsfejl, vil dette lette og fremskynde diagnosticering og fejlsøgning. På fronten er desuden indgraveret servicedata såsom identifikationsnummer, serienummer og type for at gøre tingene så simple som muligt både for vedligeholdelses- og servicepersonalet.

Hvordan får jeg mere information?
Vore teknikere sidder klar med råd og sparring på telefon: 45826400

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.046