23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stennevad udvider eftersyn og montage af faldsikring.

Efter adskillige år med Fallprotec i ryggen udvider Stennevad A/S service og montage af faldsikring til at gælde Söll produkter fra Honeywell.

Med en stadig stigende efterspørgsel på servicering og certificering af faldsikringsanlæg med skinner og wirer har Stennevad udvidet sortimentet med Söll fra Honeywell.

Stennevad er mangeårig partner med Fallprotec fra Luxembourg. En virksomhed specialiseret i fast installerede løsninger inden for faldsikring. Heriblandt varemærkerne SecuRope og SecuRail.

Dog bliver kravene til service af disse produkter i brug mere og mere krævende og mange. Derfor gør Stennevad stadig alt for løbende at følge med efterspørgslen. Det har nu resulteret i, at den over 50 år gamle Esbjerg-virksomhed har kunnet udvide rækken af tilbud til også at gælde det velkendte mærke Söll fra Honeywell.

”Der er ingen tvivl om, at service af denne slags faldsikring stiller store krav til os som leverandør, men også til kunderne. Der skal hele tiden være en løbende kontrol med et givet produkts stand,” siger Claes Larsen, ansvarlig for fastinstalleret faldsikring hos Stennevad A/S.

Stennevad
Lillebæltsvej 1-3
6715 Esbjerg N
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12591187
P nummer: 1000412249

Kontaktperson

LM
Lasse Mortensen
Partner
+45 61222445 lm@stennevad.dk

Send til en kollega

0.048