23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinmesse cementerer samarbejde

Lemvigh-Müller og Kapema afholdte den 6. og 7. november årets største husmesse med 1.000 m2 fyldt med værktøjs- og produktionsmaskiner på Nordager 3 i Kolding.

På messen kom mange kunder forbi for at se de 69 udstillede maskiner og de mange typer værktøj, der var repræsenteret på messen. En af nyhederne på messen var blandt andet en ny generation kantpresser, der udover at være ergonomisk indrettet også bruger langt mindre strøm og tillige er yderst støjsvag. For Kapemas direktør er maskinmessen et signal om et vellykket samarbejde med Lemvigh-Müller.

- Mine forventninger til det strategiske samarbejde med Lemvigh-Müller er for længst blevet indfriet, og jeg kan se, at vores samlede styrke giver et mersalg og en enorm interesse for, hvad vi kan tilbyde kunderne. Samarbejdet gør desuden, at vi kommer ud til langt flere kunder, og det er en gevinst for os begge, siger Peter Mortensen.

11 maskinmærker med på messen
Fra Lemvigh-Müllers side er markedschef Anders Bille enig i, at messen cementerer det gode samarbejde mellem de to parter.
- Vi har med Kapema fået den helt rigtige samarbejdspartner, der giver vores kunder adgang til et fuldstændigt maskinsortiment, der blandt andet omfatter mindre konventionelle værktøjsmaskiner og pladebearbejdningsmaskiner. På messen i Kolding kunne man opleve 11 forskellige maskinmærker i drift og tale med eksperter inden for hvert enkelt område. Det glæder os, at så mange af vores kunder benyttede sig af mulighederne for at se maskinerne i drift og møde folkene bag, fortæller han.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
Markedschef Anders Bille, Lemvigh-Müller på tlf. 4075 3003
Adm. direktør Peter Mortensen, Kapema på tlf. 4038 1890

Læs mere her >>

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.031