23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klarede dit tag stormen? Simpson Strong-Tie kan hjælpe dig sikkert igennem den næste

I går oplevede Danmark de kraftigste vindstød nogensinde. Der skete skade på mange hustage rundt omkring i landet. For at gardere sig mod fremtidige stormskader, er det vigtigt, at man har en solid forankring og afstivning af sin tagkonstruktion.

Simpson Strong-Tie har udviklet vindafstivningskonceptet WINDFORCE, som består af 4 komplette standardløsninger til vindafstivning og forankring. I de 4 systemer finder du alle de båndtilslutningsbeslag, koblingsbeslag, båndspændere samt skruer, søm, bolte og møtrikker, som du skal bruge for at sikre dit byggeri. Kun hulbånd eller vindtrækbånd skal købes separat.

Er du i tvivl om hvad du skal bruge for at sikre dit byggeri, kan du gratis bruge vores elektroniske program, WINDFORCE DESIGNER 1.0, som kan findes på www.strongtie.dk. Her kan du også læse mere om vindafstivning og forankring samt downloade hele vindafstivningskataloget.

Systemerne kan købes gennem førende byggemarkeder, ring til Simpson Strong-Tie på 87817400 for yderligere information og rådgivning.

Simpson Strong-Tie A/S
Hedegårdsvej 11, Boulstrup
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65653818
P nummer: 1002213704

Send til en kollega

0.031