23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny produktlancering fra SVIA

NanoFlex – en hjælpende hånd til de allermindste emner

Som noget nyt har svenske SVIA sendt produktet NanoFlex på markedet. NanoFlex er et standardprodukt i samme serie som MultiFlex, MiniFlex og MicroFlex, som også opererer med visionsystemet PickVision™, men i forhold til de andre modeller, er NanoFlex lavet til at håndtere endnu mindre emner.

Nyheden kommer fra SVIA, den svenske automatiseringsvirksomhed, som er kendt for deres eget udviklede vision system, PickVision™ til robotter. Dette system giver robotten øjne og åbner helt nye muligheder for fleksibel automation.

MiniFlex har tidligere været benyttet til at håndtere mindre emner, men MiniFlex’ens fysiske størrelse har ofte været for stor, og derfor har der været et behov for en mindre ’maskine’. Og det er her NanoFlex kommer ind i billedet.

Den nyudviklede NanoFlex består af en buffer, som kan indstilles i 3 positioner alt efter behov. Emner bliver ført ind via bufferen og lander nede i en kummeføder, som fører emnerne videre ud til kamerabåndet. PickVision systemet lokaliserer derefter emnerne, og i de fleste tilfælde vil der være en mindre robot, som tager emnerne og placerer dem enten direkte i en montagemaskine eller på en fixtur, hvor en større robot tager dem. Pga. den lille størrelse på emnerne, kan det ikke anbefales at have en stor robot til at tage emnerne fra NanoFlex.

NanoFlex håndterer emner på op til 40mm – men i visse tilfælde kan den håndtere emner op til 60mm.

Eksempler på applikationer:
- Montagemaskiner der har behov for en fleksibel føder
- Ved sprøjtestøbemaskine, hvor plastemner har behov for ståldele til forstærkning

I Danmark forhandles NanoFlex af virksomheden BILA A/S. Vil du vide mere om produktet kan du henvende dig til Sales Manager Lars Skaarup Rasmussen på tlf. nr. 2030 5177 eller på mail .

Læs mere om BILA A/S på http://www.bila.dk

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.047