23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tick Cad: Nyhedsbrev oktober 2013

Tick Cad udvider med onsite installation, sparring og undervisning når det drejer sig om Inventor og Vault og vi samarbejder med markeds bedste folk omkring konsulenthjælp til Revit og BIM.

Tick Cad går snart ind i sit tredje måned og det er med glæde og stolthed, at jeg kan udsende nyhedsbrev nr. 2. Bestræbelsen er at finde emner, der kan have bred interesse og lave virksomme links, hvor der kan hentes yderligere information, samt fortælle om, hvad du som kunde kan forvente dig af Tick Cad.

Tick Cad udvider
Ny Application Engineer til Inventor og Vault
Tick Cad har pr 15.10 indgået fast aftale om samarbejde med en meget dygtig og vidende Application Engineer, som vil stå for onsite installation, sparring og undervisning når det drejer sig om Inventor og Vault (+workgroup/Pro). Han vil fremadrettet arbejde sammen med mig om at udbrede Tick Cads vision:

Vi arbejder for at opnå synergi i spændingsfeltet mellem teknologi og mennesker ved at tilbyde og løbende udvikle samarbejdet med kunder og leverandører omkring teknologisk avancerede løsninger. Vores kunder skal opleve Tick Cad, som en tilstedeværende samarbejdspartner, der kan tilbyde en samlet løsning af software, hardware, support, udvikling og sparring, hvor bundlinje og ROI er højt prioriterede.

På det fundament glæder vi os til at samarbejde.

Revit - Bim
Har du behov for hjælp til Revit, og vil I i gang med at implementere Bim, så har Tick Cad kontakt til markeds bedste folk, som bare glæder sig til at give jeres organisation et løft.

Tick Cad Support
Har du en udfordring med Inventor, AutoCAD eller Vault, så lad os løse det hurtigt og nemt via Teamviewer. Vi laver også gerne undervisningsforløb, hvor du kan få gennemgået en specifik funktion uden at bruge kostbar tid på kursus.

Gå ind på Tick Cad Support Center og vælg Demo af software, Installation eller Support.

Har du set den nye SpaceMouse Wireless?
Med den lille nye SpaceMouse ® Wireless, kan du nu arbejde med 3dconnexions overlegne 3D mus uden ledning og det er med op til 1 måneds arbejde på en opladning!
Se den her

Nye tiltag fra Autodesk

Gør arbejdet nemmere med Autodesk Exchange Apps
Går I med overvejelser om at få flere funktioner til jeres CAD program er det relevant, at se om funktionen allerede eksisterer og kan hentes fra Autodesk Exchange Apps. Der ligger rigtig meget, som man kan teste i en periode og hvis det opfylder kravene kan de købes for en markant lavere pris end, hvis man skal have udviklet fra bunden – det kan så nemt være godt.

Besøg Autodesk Exchange Apps og vælg den software, du ønsker yderligere funktionalitet til

Nye muligheder med subscription – tilgå din software fra iPad
Er du træt af at skulle have din workstation med for at præsentere din model for chefen, kunden, underleverandøren kan du nu med Autodesk Remote få fuld adgang til dit workstation fra iPad'en.
Alt du skal gøre er, at downloade Autodesk Remote til din workstation og app’en til din iPad.
NB. Det er et nyt produkt og ikke alle reviews er positive, men er det relevant for dig er det værd at kigge på.
Se mere her:

Autodesk ® Configurator 360™
Autodesk Configurator 360 er et andet nyt tiltag fra Autodesk, der kan hjælpe din virksomhed til øget kundetilfredshed. Med den cloudbaseret konfigurator kan jeres kunder og samarbejdspartnere få adgang til jeres model og online tilpasses den det aktuelle behov.
Den kan lige nu prøves gratis i 90 dage og ellers ligger lejeprisen for et år på knap 10.000,- ex moms
Prøv den her: http://www.autodesk.com/products/autodes...

Autodesk Inventor Publisher
Brug for hjælp til at forklare og differentiere dine produkter? Med Autodesk ® Inventor ® Publisher software får du et innovativt program, der er nemt at anvende til teknisk dokumentation til print, film og online. Med udgangspunkt i din Inventor model kan du arbejde videre med al den information du allerede har skabt.
Se mere her


Vil du vide mere? Så er vi her for det samme

Med venlig hilsen
Karina H. de Lichtenberg
Tlf. 2258 7807
Mail kl@tickcad.dk
www.tickcad.dk

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

KHdL
Karina H. de Lichtenberg
+45 72 118 184 kl@tickcad.dk

Send til en kollega

0.031