23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv specialist i det brandtekniske univers – uddannelsesstart til februar

CFPA Brandteknisk diplomuddannelse giver dig stærke kompetencer inden for brandsikring og sikkerhed. Du vil erhverve viden, der kan forebygge ulykker, som vil medføre stor gevinst på både den menneskelige og økonomiske side.

Den populære CFPA Brandteknisk diplomuddannelse starter næste hold den 11. februar 2014 og kører frem til medio juni 2014. Uddannelsen består af 5 moduler af 3 dage. På uddannelsen lærer du brandsikkerhedens univers grundigt at kende, og bliver virksomhedens specialist i brandsikring og sikkerhed fra A til Z.

Med et CFPA Brandteknisk diplom forstår du bygnings-reglementets brandkrav, kender til beredskabsplanlægning og brandtekniske sikkerhedskrav og du ved, hvilke forhold forsikringsselskabet vægter. Du kan være med til at sørge for gode vaner og forebygge ulykker, som vil medføre stor gevinst på både den menneskelige og økonomiske side.

Læs mere om CFPA Brandteknisk diplomuddannelse eller tilmeld dig nu, så du er sikret en af de eftertragtede pladser, og er godt på vej til at skærpe din profil yderligere.

Har du spørgsmål til uddannelsen, må du endelig kontakte DBI Kursus.

DBI - Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK65196816
P nummer: 1003159124

Send til en kollega

0.047