23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stefani kantlimer – 3 limteknologier i én maskine.

Stefani har udviklet den eneste kantlimer, der nu kan forene 3 limteknologier i én maskine. Panel Suite hedder den – og du kan opleve den og de seneste teknologier indenfor kantlimning, på SCM Tech Days fra den 17.-19. oktober.

Den revolutionerende idé bag Panel Suite er at kunne bruge forskellige limteknologier, vel at mærke med den samme påføringsenhed. Ved at anvende en modulær opbygning af limenheden, kan man opstille og anvende flere teknologier i den samme maskine, og dermed anvende den metode som er mest optimal og kost-effektiv for den pågældende type emne og kant.

• EVA hot-melt klæber påført via limkar
• SLIM LINE teknologi med polyurethan lim, påført kanten. En næsten usynlig limfuge samt en meget stærk kant, der tåler massiv varme- og fugtpåvirkning.
• LASER LINE teknologi med laser kantsmeltning – uden brug af lim.

De tre teknologier kan aktiveres individuelt og omskiftningen sker særdeles hurtigt. Skift fra EVA til SlimLine sker umiddelbart uden skiftetid og til LaserLine på kun 4 minutter.
Modulerne kan på Stefani’s maskiner løbende bygges på, så man ikke behøver at tage den fulde investering fra starten.

Selve den fysiske omskiftning mellem de forskellige systemer sker også hurtigt, uden brug af værktøjer eller behov for at skille komponenter ad. Således påvirkes produktiviteten ikke herved.

Servo-assisteret kapning af kantmaterialet er ligeledes en option, ligesom PanelSuite kan udstyres med automatisk magasin for op til 24 forskellige kanttyper. Limsystemet rummer en funktion ”melt on demand” som betyder at kun den limmængde der skal anvendes opvarmes. Dermed bliver spildet reduceret til et minimum.

Se og hør mere om Panel Suite fra Stefani på Stefani Tech Days - se programmet på www.lindlarsen.com

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.047