23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fleksibel kantjustering

SICKs sensor til foliestyring af endeløse baner, kantpositionering og limdetektion giver brugeren en analog plug and play løsning, der udover præcis positionering også afgiver alarm ved brud på banen

>> Til analog positionsbestemmelse af kantposition benyttes Ax20 sensor familien. Sensoren fungerer ved at udsende et linjeformet lysfelt, enten direkte på kanten af endeløs bane, eller mod en refleks som afdækkes af banen. Når den endeløse bane kører, kan kantposition bestemmes ved at måle på det returnerede lysfelt, altså hvor meget af lysfeltet der er dækket af banen. Sensoren er plug and play og har derved ikke behov for indjustering.
AT20 fungere uden reflektor, til ikke transparente emner og AL20 benyttes med reflektor og kan derved benyttes til transparente folie.

flere ”solution” typer giver yderligere fordele
Standard versionen af Ax20 forudsætter at folien kun bevæger sig inden for sensorens aktive detekteringsområde. Bevæges folien uden for området ved sideværtsbevægelse, til højre eller venstre registreres dette ens. Med den nye version AL20E-PM331S01 registreres det om folien har bevæget sig uden for sensors område, enten højre eller venstre, og folien kan således guides tilbage på korrekt position. Man opnår hermed større tolerance over for større baneændringer og kan undgå at skulle benytte flere sensorer på række.

Se film
> Foliestyring
> Kantpositionering
> Limdetektion

Mere information
Vore teknikere sidder klar med råd og sparring på telefon: 45826400

> Datablad

> Flere nyheder fra SICK

SICK A/S
Lejervej 17, st. tv.
3500 Værløse
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78418311
P nummer: 1002550225

Kontaktperson

EK
Esben Ketler
Marketingchef
+45 4594 2437 ketler@sick.dk

Send til en kollega

0.047