23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Emmegi Quadra L1 med 12 CNC akser! Se den på Made Expo, Milano.

En af de store nyheder på den italienske Made Expo facade-messe, er alu bearbejdningscentret Emmegi Quadra L1. En nyskabning, der byder på meget stor fleksibilitet samt høj produktivitet for bearbejdning af emner i alu, pvc, komposit m.v.

Se den informative VIDEO på siden Link til Emmegi Quadra video - eller find den her på Supply siden.

Den fuldautomatiske maskine kan indføde 7,5 meter lange emner, bearbejde dem med op til 6 spindler i 360 grader på én gang, hvorefter udfødning sker i samme arbejdsgang.
Emmegis Quadra L1-model har en speciel føder med gribetang. Gribetangen er pneumatisk og automatisk i alle akser. Det giver stor fleksibilitet mht. profiler og der kan med fordel uden omstillingstider køres forskellige profiler stykvist. Indfødningsdelen består af et ilægger bord med plads til op til ca. 40 emner. Dette betyder en helt minimal bemanding ved anlægget, fra rå profil til færdigt emne.
Med Quadra L1 får du en maskine der giver total bearbejdningsfrihed. Bearbejdningsenheden er konstrueret som en drejekrans, hvorpå der er monteret 4-6 elektrisk drevne, vandkølede spindler. Disse roterer 360 grader rundt om emnet, som meget stabilt bliver fastholdt både før og efter bearbejdningsenheden. Savenheden består af en CNC-styret vinkelindstillelig klinge på ø 600 mm. Klingen kan indstilles elektronisk i 22,5 - 157,5 grader trinløst. Klingen er pneumatisk med fremføring nedefra. Udføringsenheden henter til sidst det færdige emne ved savaggregatet og transporterer det til udføringsrullebanen.

Bearbejdnings- og savaggregatet er fuldt indkapslet for at reducere lydniveauet og beskytte operatørerne optimalt. Der tilbydes sammen med Emmegi Quadra også intelligente og prisgunstige løsninger til håndtering af både råprofiler og reststykker samt forskellige former for automatisering af udfødningen.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

JHC
Jan Højgaard Christensen
+45 20889627 jhc@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.047