23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HOMAG Ambition 2275 kantlimer: Super udstyr – super pris!

I forbindelse med LIGNA 2013 lancerede HOMAG en promotion maskine med det formål at imødekomme de foranderlige behov fra den moderne tømrer- og snedkerbranche. Resultatet blev Ambition 2275 kantlimeren.

Ambition 2275 leveres inkl. en komplet maskinudstyrspakke, som ikke lader meget tilbage at ønske. Og som en ekstra bonus vil man kunne opleve en reduktion af kantspild på op til kr. 35.000 årligt!

Emnerne forberedes til forarbejdning ved hjælp af slipmiddel. Under den efterfølgende bearbejdningsproces vil operatøren drage nytte af en række produktivitetsmæssige fordele:

-» Kanttilførsel via servodrev reducerer kantspildet betragteligt – besparelsen på kantmateriale kan hurtigt løbe op imod 35.000 kr. årligt. Kantemnerne tilføres emnehjørnet foran og bagved med den mindst mulige overstand og med en nøjagtighed på ± 2-3 mm.

-» Fugefræsning med 125 mm værktøjsdiameter forhindrer oprift i laminatoverfladen.

-» Limaggregatet kan bearbejde rullevarer på op til 3 mm tykkelse eller trælister på op til 20 mm tykkelse.

-» Et lynspændesystem på påføringsenheden til smeltelimen sikrer, at omstilling mellem forskellige limfarver eller mellem smeltelim og PU sker enkelt og hurtigt med blot ganske få bevægelser – dette tager maximalt 1 minut.

-» Pga. magasinets højdejustering kan kantmaterialer på eksempelvis 27 mm højde limes på såvel 24 mm tykke plader som på 19 mm plader. Under denne proces vil limningen fortsat foregå med samme overstand foroven og forneden.

-» Automatisk strimmeladskillelse via vakuumsuger sørger for sikker limning af laminat- eller finerstrimler og forhindrer, at 2 strimler trækkes ind samtidig.

-» Efter kapning og forfræsning sørger formfræseaggregatet for den videre kantbearbejdning. Den patenterede sideaftastning forhindrer, at der opstår blanke striber på den smalle overflade.

-» Omstilling til en anden profil, eksempelvis fra 2 mm radius til 3 mm radius, foretages ved at udskifte fræseaggregatets hoved – dette tager mindre end 40 sekunder.

-» Maskinen har en friplads, som kan anvendes til montering af enten et notaggregat eller en multi-zieheklinge. Selv uden udnyttelse af fripladsen bliver emnerne alligevel færdigbearbejdet med maskinens eksisterende profilzieheklinge og finishaggregatet.

Med Ambition 2275 behøver man ikke gå på kompromis på bekostning af en fleksibel og effektiv produktionproces. Maskinen udfører limning af kanter, præcis kapning og efterbearbejdning af emnerne – inkl. runding af forkanter. Finishaggregatet ved maskinens udløb sikrer en flot efterpolering. Maskinens friplads giver mulighed for påmontering af et not- eller multi-zieheklingeaggregat. Og alt dette til en helt uovertruffen kampagnepris, der har været gældende siden LIGNA 2013.

Kontaktinfo:
HOMAG Danmark A/S
Hjaltevej 12, Skovby
8464 Galten
Tlf.: 86 94 60 00
www.homag.dk

HOMAG Danmark A/S
Hjaltevej 12
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55922012
P nummer: 1002041657

Send til en kollega

0.032