23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TRECO A/S bliver certificeret efter ISO9001 standard

TRECO A/S i Aalestrup kunne d. 24/4 2013 officielt modtage deres nyerhvervede ISO9001 certifikat. Peter Worck fra Bureau Veritas overrakte certifikatet til TRECO’s kvalitetsansvarlige, Lars Bisgaard.

På grund af stigende krav til kvalitet og leveringsperformance, har Aalestrup virksomheden ladet sig certificere efter en ISO 9001 standard.

TRECO har det seneste års tid, arbejdet intenst på denne blåstempling. Og er nået i mål med den endelige certificering i slutningen af marts måned.
For at overholde egne mål for certificeringen besluttede TRECO allerede fra start af,at hyre konsulentfirmaet Excellentor Aps ind til at rådgive sig igennem de mange faldgrupper og komplicerede krav, som er en del af en effektiv ISO-certificering. Charlotte Skovmand fra Excellentor har rådført TRECO igennem hele processen, fra start til slut. Den endelige hovedefterprøvning er foretaget af certificeringsselskabet Bureau Veritas.

-Grunden til at vi har ladet os certificere under standarden ISO 9001 er først og fremmest på grund af de stigende krav til virksomheder indenfor kvalitet og leveringsperformance. Flere og flere kunder kræver efterhånden et ISO 9001-certifikat for at vil indgå forretninger med os.

- Førhen var det nok at have et godt rygte i vores branche, for at kunne skabe nye forretningsmæssige forbindelser – men sådan er det ikke mere. I dag skal man kunne dokumentere at man har taget aktiv stilling til de kritiske punkter i standarden.
Derudover indså vi også at vi manglede et effektivt ledelsesværktøj til at strømline virksomhedens mange rutiner og processer, siger den kvalitetsansvarlige på TRECO, Lars Bisgaard.

I TRECO har vi altid brugt mange ressourcer på at gøre virksomheden så smidig og effektiv som muligt. Og efterhånden som certificeringsarbejdet skred frem, fandt vi ud af at mange af de rutiner vi fulgte i forvejen, egentlig allerede stemte overens med kravene i standarden - de skulle blot dokumenteres.

ISO 9001 certificeringen kommer til at betyde meget i fremtiden. Vi vil kunne udvide vores kundeportefølje uden at møde en salgsbarriere. Og det giver vores virksomhed en blåstempling som en seriøs og kompetent samarbejdspartner, hvor salg, projektering og produktion udføres af kvalificerede medarbejdere efter nøje fastlagte procedurer, afslutter Lars Bisgaard.

TRECO A/S
Elmegaardsvej 3
9620 Aalestrup
Vesthimmerland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87210715
P nummer: 1000706988

Send til en kollega

0.032