23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endelig: Boligjobordningen genindført

Vækstplanens første del er nu aftalt, og byggeriet kan igen se frem til flere renoverings-projekter, da Boligjobordningen er fuldt genindført i 2013 og 2014. Aftalen som faldt på plads søndag aften har også en række afgiftslettelser med.

Regeringen har aftalt første del af vækstpakken sammen med Venstre, Dansk Folkeparti, De Konservative og Liberal Alliance. Aftalens primære fokus er på at skabe aktivitet og beskæftigelse i Danmark ved at afskaffe en række afgifter og genindføre Boligjobordningen.

- Det er på tide, at politikerne fik denne aftale i hus. Mange renoveringsopgaver har ligget og ventet på, om Boligjobordningen blev genindført. Byggeriet har været holdt som gidsler siden d. 26. februar, hvor Regeringen fremlagde vækstplanen. Når det så er sagt, er jeg meget tilfreds med, at Boligjobordningen er fuldt genindført i 2013 og 2014, fortæller adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN.

Boligjobordningen er udover genindførelsen også udvidet til også at gælde fritids- og sommerhuse, som vil være gældende fra og med d. 22. april 2013. Ordningen skal bidrage til aktivitet og beskæftigelse især i små og mellemstore virksomheder.

- Det er rigtig fornuftigt at udvide Boligjobordningen til også at gælde fritids- og sommerhuse, da der ligger mange potentielle renoveringsprojekter, som nu vil blive mere attraktive at få gennemført. Så alt i alt er jeg meget tilfreds med, at vi nu endelig har noget at forholde os til i byggeriet, afrunder adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen – TUN.

Yderligere information:
Adm. direktør Palle Thomsen, Trælasthandlerunionen -TUN, tlf.: 45 80 78 77, fax: 45 80 78 87, e-mail: pt@tun.dk.

Danske Byggecentre
Egebækvej 98
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84870714
P nummer: 1002705928

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047