23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny fuldblods 5 akset CNC maskine fra SCM

Den nye SCM Tech Z5 er en fuldblods 5 akset CNC maskine, ideel til fremstilling af alle emnetyper. Her er ægte 5-akset bearbejdning nu muliggjort for alle.

Den nye SCM Tech Z5 er en fuldblods 5 akset CNC maskine, der giver maksimal operatør komfort og fleksibilitet. Den er udstyret med SCM’s egenudviklede fræsehoved, Prisma 5 - en særdeles robust enhed. Det giver et utal af anvendelsesmuligheder og programmeringen foregår tilmed meget nemt via SCM’s nye Xilog Maestro styring med CAD/CAM-modul. Denne sætter nye standarder for nem programmering og vejledning af operatøren.

SCM Tech Z5 er udstyret med sikkerhedssystemet "Photo-bumbers", som betyder at man ikke har dyre og pladskrævende sikkerhedssystemer, trædemåtter m.v. - men i stedet de bedste adgangsforhold til arbejdsbordet, uforlignelige end enhver anden form for sikkerhedsafskærmning. Dette sikrer høj produktivitet, endda med mulighed for vekseldrift, hvor tid til fødning af emner er reduceret til et minimum. Maskinengiver maksimal komfort og fleksibilitet.

Fordelene ved SCM Tech Z5:

· Fuldblods 5-akset CNC

· Pladsbesparende bumper-sikkerhedssystem

· Stor fleksibilitet

· Prisma 5 fræsehoved

· Nem at anvende

· Xilog Maestro styring med CAD/CAM-modul

For mere information, kontakt LINDLARSEN A/S på tlf. 9626 9626 eller på www.lindlarsen.com.

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Send til en kollega

0.031