23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Travlhed for danske virksomheder på INTERSOLAR messen i München d. 13.-15. juni 2012

For fjerde gang organiserede Danmarks Ambassade i Berlin en fællesstand på INTERSOLAR messen i München, d. 13.-15. juni 2012, og endnu engang med stor succes.

Intersolar messen er omdrejningspunktet for den internationale solabranche og opnåede i år 66.000 besøgende, næsten 2.000 udstillere og mere end 800 journalister fra hele verden.

Den danske fællesstand var et trækplaster for fagfolk, forhandlere, journalister og privatpersoner fra hele verden, der alle var meget interesserede i de seks danske udstillere.

Heraf var én af udstillerne Teknologisk Institut (DTI), der brugte messen til at lære mere om den tyske branche for solenergi, uddannelsesforløb i branchen og til vidensdeling med tilsvarende tyske institutter.

De øvrige danske udstillere præsenterede deres nyeste produkter inden for solarbranchen.

Aguasols Unibody (sol-vand-varmer) udgjorde et godt blikfang på hjørnet af standen og blev bl.a. filmet til en international webportal om vedvarende energi. Udstillingsmodellen blev endda solgt på selve messen til en østrigsk forhandler, som vil tage den med i udstillingen og rundt på fem messer.

Også Easy BIPV 's hybrid løsning (PV modul og en genvindings varme pumpe) tiltrak en masse besøgende, der ville vide mere om det innovative produkt, idet den udgør en såkaldt ”0”-energi løsning. Virksomheden fik diverse nye leads - og i skrivende stund er flere nye distributører fra mange forskellige destinationer kommet til.

ea energy, der er distributør af LOGSTOR Solar Pipes, fik talrige nye kontakter på messen til at komme videre ud på verdensmarkedet. Især et nyt opstanderprodukt til solfangerfelter blev modtaget godt af kunder fra nær og fjern.

Dansk Solenergi, der er erfarne udstillere på Intersolar messen, oplevede i år stor interesse for deres bygningsintegrerede PV-anlæg til skiffertag og deres solceller med tre forskellige overflader til brug i varierende klimazoner.

SolarVenti, der ligeledes har været med på fællesstanden i mange år, præsenterede for første gang en luftsolfanger til industriel brug, som bl.a. en besøgende fra Ægypten fandt anvendelig til tørring af krydderier.

På trods af at den globale solbranche befinder sig i en udfordrende tid med overkapaciteter og prisfald, har der været en overvældende interesse for de danske produkter på fællesstanden. Dette er en god indikation om de danske virksomheders store potentiale på det internationale marked.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.047