23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PALOMAT gør det nemmere for maskinbyggerne

Med nyt og brugervenligt produktmateriale over vort pallemagasin PALOMAT Inline, effektiviseres dit daglige arbejde med integration af PALOMAT Inline i dine projekter – hvad enten din rolle er konstruktør, sælger, projektleder etc.

”Materialet er udarbejdet med det formål at gøre det nemmere for de maskinbyggere, vi samarbejder med, at integrere PALOMAT Inline i deres løsninger”, udtaler Marketingkoordinator fra PALOMAT, Annette N. Andersen. ”Det er nu også blevet muligt at fremsende en konkret forespørgsel via vor hjemmeside. Målet er, at maskinbyggerne reducerer konstruktionstiden og får en maskine, der er nem at integrere i deres anlæg”.

”Må sige at det er noget af det mest professionelle ”snit” jeg længe har set fra en maskinleverandør”, tilføjer Max Frandsen fra MH Modules.

Med pallemagasinet PALOMAT Inline opnås en effektiv, økonomisk og driftsikker løsning til automatisk stabling og nedstabling af tomme paller i automatiske anlæg og produktionslinjer.

Med den nye PALOMAT lnline leverandørmappe har du alt det nødvendige materiale lige ved hånden – materiale der gør det muligt at finde den helt rigtige løsning til din kunde:

• Step tegninger til eget layout
• Forespørgselsskema
• PALOMAT Inlines mange anvendelsesmuligheder
• Fotos
• Teknisk data
• Tegninger med diverse mål

Rekvirer den nye PALOMAT Inline leverandørmappe...

Læs mere på www.palomat.com

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Kontaktperson

ANA
Annette Nykjær Andersen
Marketing Coordinator
anan@palomat.com

Send til en kollega

0.047