23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ismatec® Reglo ICC slangepumpe med individuel kanalkontrol.

Ny slangepumpe fra Ismatec med individuelt kanalkontrol, så behøver man vist næsten ikke sige mere, for med introduktionen af Reglo ICC har Ismatec skabt en revolutionærende nyhed på laboratoriemarket.

Ismatec® præsenterde en ny peristaltisk pumpe med et revolutionerende design på messen Analytica i München 17-20. April i år.
Pumpen er en 3 kanals pumpe, hvor de 3 kanaler kan kontrolleres uafhængigt af hinanden mht. flow og omdrejningsretning. Pumpen kan styres fra pumpens eget tastatur og/eller via PC.

Ismatec® er et velkendt brand for høj kvalitets peristaltiske pumpe løsninger og præsenterer nu det næste niveau af pumper: Reglo ICC.
Med de individuelle kanaler, vil Reglo ICC eliminere det rod som flere pumper kan give på et bord, samtidig med at selv komplekse pumpeopstillinger kan løses med blot et pumpedrev.

Ismatec har igennem mange år stået for Schweizisk præcision og kvalitet, nu har vi muligheden for at styre 3 kanaler i det samme pumpedrev, hver kanal kan programmeres uafhængigt af hinanden fra pumpen eller computer, mht. flow, dosering, start, stop, flowretning og kalibrering.
Foruden den præcision som Ismatec altid har stået for, er det for første gang blevet muligt at tilbyde en peristaltisk pumpe med 3 kanaler som kan styres uafhængigt af hinanden, fra blot et pladsbesparende pumpedrev.

For at komme i dialog om pumpen tryk på linket her til pressemeddelsen

Du finder også andre ligende produkter under Pumper på vores hjemmeside, eller du kan købe Ismatec pumper direkte på webshoppen under Laboratoriepumper. På udstyr der ikke er på lager er leveringstiden typisk 2-4 uger.




Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.094