23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtigt forår 2012 - Deltag i arkitekturevent i Hamborg

Det nye år er knap begyndt og Danmarks Generalkonsulat i Hamborg er allerede i fuld gang med at arrangere en event i Hamborg for danske firmaer, der beskæftiger sig med bæredygtig by – og landskabsudvikling.

Eventen finder sted i anledning af Københavns overborgmester Frank Jensens besøg i Hamborg den 14. og 15. maj. Besøget er en opfølgning på Hamborgs overborgmester (Erster Bürgermeister) Olaf Scholz’ besøg i København juni sidste år, hvor begge byer underskrev en samarbejdserklæring og siden har iværksat en række initiativer, som skal udnytte synergieffekten af de to dynamiske storbyers samarbejde.

I kraft af både samarbejdserklæringen og den aktuelle fokus på bæredygtig byudvikling organiserer Generalkonsulatet i tæt dialog med Bund Deutscher Architekten und Architektinnen (BDA Hamburg) og HafenCity GmbH en arkitekturevent, som skal give danske arkitektfirmaer mulighed for at præsentere dansk knowhow inden for bæredygtig arkitektur - Under titlen:

NACHHALTIGE ARCHITEKTUR STADT+RAUM+LANDSCHAFT
(BÆREDYTIG ARKITEKTUR BY+RUM+LANDSKAB


vil eventen løbe af stablen den 14. maj 2012.

Eventen vil være en platform for danske arkitektfirmaer, der vil gribe chancen for at fremvise deres bæredygtige projekter inden for by – og landskabsudvikling over for tyske myndigheder og potentielle samarbejdspartnere. Deltagende firmaer får en ideel mulighed for at skabe nye kontakter og pleje eksisterende samt skabe opmærksomhed om dansk arkitektur og knowhow på det tyske marked

For yderligere informationer om eventen samt tilmelding kontakt venligst:

Danmarks Generalkonsulat i Hamborg
Eksportrådgiver Helle Sørensen
Tlf: +49 40 41 40 05 33
E-mail: hsoren@um.dk

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.031