23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Map of the Future” - et nyt værktøj til strategiudvikling.

Innovationsnetværket Livsstil - Bolig og Beklædning arbejder sammen med danske livsstilsvirksomheder for at medvirke til at øge virksomhedernes internationale konkurrenceevne.

Det gør vi bl.a. ved at tilbyde virksomhederne deltagelse i projekter, som på forskellig vis kan styrke konkurrencedygtigheden.

I øjeblikket er vi i færd med at udvikle et nyt værktøj inden for strategiudvikling, som på underholdende og engagerende vis tvinger deltagerne (ledergruppen) til at overveje forskellige megatrends indflydelse på virksomhedens strategivalg.

Der er tale om et brædtspil, som vi gerne vil udvikle til også at omfatte en digital del.
Vi vil meget gerne tilbyde dig/virksomheden at deltage i udviklingen af dette spil. Og vi har en plan for 2012 og 2013:
Ideen med ”Map of the Future” er, at ledergruppen i 3-4 timer spiller et brædtspil. I spillet lander man på forskellige fremtidige scenarier baseret på en række anerkendte megatrends. Spillet handler så om, at man gruppevis skal give sit bud på hvordan virksomheden bedst adresserer de givne scenarier. Spillet er underholdende, for at holde tonen fri og udforskende.

Men spillet er også sagligt. En række virksomheder har testet det og fundet, at det er et konkret værktøj til at få taget den nødvendige snak om virksomhedens strategi set i forhold til fremtidige teknologiske, økonomiske og demografiske forandringer.

Med det projekt vi kører nu, får I lejlighed til at spille spillet i forskellige udgaver to gange med et års mellemrum. Vores målsætning er (udover at I får et positivt indspark til jeres strategiarbejde) tosidet:

1. Vi ønsker at oprette en digital del, hvor fremtidsscenarierne kan opdateres og skræddersyes (og sprogversioneres) til den enkelte virksomhed.
2. Vi ønsker at gøre spillet til et spil, der kan afvikles uden faciliterende konsulent, for at nedbringe barriererne for anvendelsen i virksomhederne. Professionelle spiludviklere er tilknyttet projektet.

Det er gratis at deltage, men vi vil efterfølgende gerne have adgang til to kontaktpersoner, som vi kan ringe til for et kort interview om hvorvidt og hvordan spillet har været brugt i jeres strategi arbejde. Samt at I vil være behjælpelige med konstruktiv feedback på vores udviklingsarbejde.

Der er tale om et spændende og for virksomheden udviklende projekt, som jeg gerne vil tilbyde dig at deltage i. Uden omkostninger for jer, naturligvis.

Du kan orientere dig yderligere om spillet og stationerne på
innonetlifestyle.com

Projektleder og facilitator på spilforløbet i virksomheden er projektleder Anne Thomas, som arbejder med virksomhedsudvikling og forsker i megatrends.

Ring til Ove Andersen på 24454323 eller send ansøgningsdetaljer på info@innonetlifestyle.com.
Vi forventer at ca. 12 virksomheder kan deltage i projektet og udvælges efter ansøgningsfristen d. 10. februar.

Lifestyle & Design Cluster
Birk Centerpark 38
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26927722
P nummer: 1009599963

Send til en kollega

0.047