23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bisgaard Industri A/S & Dolle A/S i tæt samarbejde

Strategisk samarbejde med Dolle A/S i Frøstrup sikrer fremtidig produktion for Bisgaard Industri A/S.

Bisgaard Industri A/S kan igen gå fremtiden positivt i møde. Siden BOD Furniture i Nykøbing Mors gik konkurs i dec. 2011 - har man i virksomheden arbejdet intenst på at få fundet en ny, stabil leverandør af de anerkendte præfabrikerede ClipOn Lysninger, som virksomheden på Mors er blevet landskendt for. Det har ført til, at Bisgaards produkter fremover skal produceres hos Dolle A/S i Frøstrup, som er Skandinaviens førende producent af trapper og trappesystemer.
- Det er ikke nogen hemmelighed at det har været en ret turbulent periode vi har været igennem, udtaler Adm. Direktør Helle F. Skærbech, Bisgaard Industri A/S. Men vi er overbevidste om, at denne løsning på vor leverandør situation ender med at blive en rigtig god løsning. Vi har valgt en lokal og meget stærk samarbejdspartner, og er glade for, at vi har fået en strategisk samarbejdsaftale på plads med Dolle A/S i Frøstrup.
- Dolle er en dynamisk virksomhed, der satser stort på udvikling, hvilket helt er i retning med de mål vi har hos Bisgaard Industri A/S. Det gælder både i forhold til produktudvikling og kompetenceudvikling, hvor samarbejdet skal baseres på begge udviklingsfaser.
Bisgaard Industri A/S fortsætter som hidtil med forretningsadresse på Mors, dog i nye kontorlokaliteter på Islandsvej 5, hvor administration og salg er samlet. Al produktion, indkøb samt udvikling vil finde sted hos Dolle A/S i Frøstrup.
Hos Dolle A/S ser man også positivt på det nye samarbejde.
- Vi har gennem længere tid kigget på andre produktionsmuligheder, og vi ser frem til et positivt samarbejde med Bisgaard Industri A/S, udtaler adm. direktør Francois Grimal, Dolle A/S


NIC Denmark ApS
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829563
P nummer: 1019303019

Send til en kollega

0.047