23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye mobilkompressorer i 1,2-m³-klassen

Lille, let, stærk og støjsvag - M 13 og M 17 hedder de to mobilkompressormodeller, der afløser den tidligere KAESER "Mobilair"-kompressor M 12. De har stor ydelse, er lette og støjsvage og har mange anvendelsesmuligheder.

Den nye M 13 mobilkompressor arbejder med tryklufthamre, -boremaskiner-, -save, -slibemaskiner og også jordraketter med en ydelse på 1,2 m³ trykluft pr. min. ved 7 bar. Modelvarianten M 17 med 15 bar maksimalt driftsovertryk og en ydelse på 1 m³/min er helt ideel til nedlægning af glasfiberkabler. Endvidere findes der en 10-bar-version.
Skruekompressoren drives via en kilerem af en luftkølet Honda-fire-takts-motor. Kompressoren har en stort dimensioneret 20-l-brændstoftank. Med en kontinuerlig ydelsesregulering tilpasses kompressorens kapacitet hurtigt og nøjagtigt til det til enhver tid gældende trykluftbehov. Dermed reduceres brændstofforbruget yderligere for det i forvejen brændstofbesparende anlæg. Kompressorerne har alle korrosionsfrie PE-kabinetter; de er overraskende støjsvage og overholder de nyeste forskrifter 2000/14/EG for lydemission. Det garanterede lydtryksniveau er < 97 dB (A).
Selv på en lille ladvogn er der plads til den kompakte kompressor: Den kan uden problemer stå på ladet af en lastvogn eller pick-up. Så er anhængertrækket frit til andre formål.
M13 og M 17 kompressorerne er også meget brugervenlige, når det drejer sig om håndtering og vedligeholdelse. Et langt håndtag, dæk med luftringe og et forsænket løfteøje garanterer nem transport på byggepladsen. Takket være den store åbningsvinkel i karrosserikabinettet er alle servicesteder nemt tilgængelige.

Kaeser Kompressorer A/S
Skruegangen 7
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18295040
P nummer: 1003244423

Send til en kollega

0.032