23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lysninger i alle mulige former

Bisgaard Industri A/S kan nu levere præfabrikerede Lysninger til et hvilket som helst vindue

Nu er det ikke længere kun de rektangulære vinduer, der kan monteres med de specielle tidsbesparende præfabrikerede Lysninger.

Det skyldes, at Bisgaard Industri A/S i Nykøbing Mors har videreudviklet systemet af præfabrikerede Lysninger til vinduer og døre, så det nu også omfatter i skæve vinkler. I praksis betyder det, at et hvilket som helst vindue fremover vil kunne monteres med dette fordelagtige system.

De præfabrikerede Lysninger fra Bisgaard Industri A/S er baseret på det patenterede "clip-on" system, der er et særdeles hurtigt og stabilt system til samling af hjørner. Systemet består i al sin enkelhed af specialfremstillede metalklemmer, der fastgøres i nedfræsede riller i pladerne.

Med de præfabrikerede Lysninger er det langt lettere og hurtigere at montere vinduer og døre for både gør-det-selv-manden og den professionelle håndværker. Hele arbejdet med at snedkerere indfatningen i hånden kan spares, og der er sikkerhed for, at slutresultatet får den optimale finish. Samtidig er Lysningerne færdiglakerede fra fabrikken, så også malearbejdet kan spares.

Lysningerne er fremstillet af en MDF-kerne, og de leveres færdiglakerede i standardfarven RAL 9010, ligesom de kan leveres med postformet højtrykslaminat som bundstykke.

Lysningerne kan leveres sammen med vinduerne og dørene, og de passer til alle de kendte vindues- og dørmærker i Danmark. Se mere på www.bindustri.com

NIC Denmark ApS
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829563
P nummer: 1019303019

Send til en kollega

0.063