23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Krone Vinduer samarbejder med Scandi Byg

Den nordjyske vinduesproducent er blevet udvalgt som leverandør til Scandi Bygs KAB byggerier i København.

Krone Vinduer fremstiller vinduer og døre med stor fokus på energi og miljø. Faktisk har virksomheden i dag de mest energivenlige vinduer på markedet.

Per Mollerup, Scandi Byg udtaler: ”Vi valgte Krone Vinduer som leverandør, på baggrund af en lang række forskellige parametre, bl.a. deres fleksibilitet og kvalitet, samt deres innovative og løsningsorienterede tilgang til, at forstå det marked, som Scandi Byg befinder sig i.”

Den seneste leverance til byggeriet til KAB, 3B og BO-Vest blev påbegyndt i august og løber foreløbig frem til slutningen af 2015.

Salgskonsulent hos Krone Vinduer, Rasmus Madsen fortæller: ”Samarbejdet med Scandi Byg startede faktisk i foråret 2010, med den første leverance til KAB, boligforeningen 3B og Domea. Dengang også træ/alu vinduer i bedste energiklasse. Siden har Scandi Byg været dygtige til, at vinde yderligere projekter, hvilket kommer os til gode med de kontinuerlige leverancer.”

Alle leverede vinduer er af typen COto62. Et 3-lags træ/alu vindue, som leveres med fyrretræ i valgfri farve inderst og en yderdel i vedligeholdelsesfri aluminium. Inden for disse rammer har Krone Vinduer fremstillet bl.a. vinduer med rå udvendig aluminium, der med tiden patinerer smukt, som zink. Til dette valgte Scandi Byg en indvendig del i klarlakeret fyrretræ, som står i smuk kontrast til det rå ydre.

Mulighederne er derfor mange når talen falder på træ/alu vinduer. Den indvendige træsort kan eksempelvis også være egetræ eller mahogni. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan vinduerne skal se ud. Fælles for alle designs er, at vinduerne er helt vedligeholdelsesfrie og yderst energivenlige. Desuden giver vinduerne boligen et øget komfortniveau, hvor kuldenedfald formindskes.

KAB AlmenBolig+ er boliger for børnefamilier og seniorer der selv vil stå for vedligeholdelsen af boligen. Bæredygtighed og minimal vedligeholdelse er derfor vigtigt, da tiden skal bruges på familien og ikke til unødvendigt vedligehold. Træ/alu vinduerne i kombination med Scandi Bygs modulbyggeri giver et varmt, moderne hjem, der imødekommer en travl børnefamilies behov.

Krone Vinduer A/S
Aalborgvej 576, Harken
9760 Vrå
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28979967
P nummer: 1011655463

Kontaktperson

Kaj Bundgaard
Adm. direktør
+45 9624 2870 kb@krone.as

Send til en kollega

0.031