23948sdkhjf

BTX Group har succes med nyt retail koncept i Holland.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expedit A/S

Mange nordiske butikskoncepter har fået udbredelse også langt væk fra det nationale marked. Brands som H&M, Jysk, IKEA og Bestseller er kendt af forbrugere på store dele af kloden.

Men hvad er årsagen, og hvordan overfører man et lokalt koncept til den globale virkelighed? BTX har med succes etableret sig på det hollandske marked med shop-in-shops udviklet i samarbejde med Expedit.

Den vigtigste ingrediens i en international succes er naturligvis produktet. Men for at kunderne i det hele taget opdager det, er det nødvendigt med en platform i butikken, der kan vække deres opmærksomhed.

”Vi har tre brands, der skal ind i den hollandske varehuskæde V&D. Vi vil kunne agere fleksibelt og samtidig have en omkostningseffektiv shop-in-shop, der skaber synlighed og sælger varer”. Nogenlunde sådan blev opgaven stillet, da BTX Group kontaktede Expedit. Endvidere ønskede man én leverandør, der kunne håndtere hele opgaven.

Norden på hollandsk
Løsningen blev en serie elementer, der både giver de enkelte brands deres eget univers, men samtidig opleves som en helhed. ”Det er vigtigt for os at udtrykket er skandinavisk, men tilpasset hollandsk smag,” udtaler Kenneth Steenbjerg, head of export hos BTX Group. ”Vi har fokuseret på, at shoppen har en hyggelig atmosfære, der byder kunden indenfor.” Konceptet er udviklet til at skabe optimal kundestrøm. Derfor er elementerne markante og opleves som en sammenhæng.

Opskriften for BTX Group har derfor været det rigtige produkt, til den rigtige målgruppe, præsenteret i de rigtige omgivelser. ”Synergien mellem de tre faktorer kan ikke undervurderes,” siger Christian Dalsgaard fra Expedit, der har været ansvarlig for udvikling af shoppen. ”Vi sælger ikke butiksinventar, vi sælger salgsfremmende omgivelser, der understøtter brandet og tiltrækker målgruppen”.

Der er plads til flere
Der er ingen tvivl om, at der stadig er et stort potentiale for mange veldrevne nordiske brands og kæder, der endnu ikke har taget springet ud på den globale scene. Med den rigtige forberedelse ligger der mange spændende og uudnyttede muligheder derude.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expedit A/S

Toftegårdsvej 4
8370 Hadsten
Danmark
Expedit A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.162