23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HNC Group A/S er udnævnt til officiel Festo forhandler i Danmark

For at styrke salg og service af Festo i Danmark, er HNC Group udnævnt til officiel forhandler 1. november 2013

Målet med samarbejdet er at udbrede kendskabet til Festos pneumatiske og elektriske automationsløsninger yderligere til det danske eftermarked, og tilbyde teknisk rådgivning og hurtig levering af standardkomponenter og kundetilpassede løsninger.

Aftalen betyder at det danske eftermarked fremover vil kunne få en stor del af Festos produktprogram, så som cylindre, ventiler, luftbehandling, vakuum, slanger, fittings, sensorer og proceskomponenter leveret fra dag til dag, direkte fra HNC Groups lager.

”Vores målsætning med aftalen er at fastholde og styrke Festos allerede stærke position på det danske automationsmarked og øge kontakten til nye og eksisterende kunder på eftermarkedet gennem HNC Groups salgsorganisation. Samarbejdet vil betyde større fleksibilitet og nye muligheder for kunderne,” siger John Brorup Jensen, salgschef hos Festo i Danmark.

”Jeg glæder mig til at påbegynde samarbejdet med Festo og forhandlingen af deres innovative løsninger til fabriks- og procesautomation. HNC Groups salgsorganisation står klar med over 30 års erfaring med pneumatik og automatisering i industrien og vi ser frem til at komme i gang med at rådgive og servicere kunderne,” siger Kim Nielsen, adm. direktør hos HNC Group A/S

Om Festo
Festo er en globalt førende leverandør af automationsteknologi til fabriks- og procesautomation og verdens førende inden for industriel træning og uddannelse. Festo har på verdensplan 16.200 medarbejdere i 61 nationale selskaber og opnåede i 2012 en omsætning på 2,24 milliarder euro. Læs mere på www.festo.dk.

Om HNC Group
HNC Group A/S er et handels- og ingeniørfirma med 25 medarbejder etableret i 1979 med speciale i pneumatik og tekniske komponenter til automatiserings- og procesopgaver i industrien. Et stor og bredt udvalg af standardkomponenter lagerføres, og fra egne produktionsfaciliteter produceres kundetilpassede løsninger. Læs mere på www.hncgroup.dk.

HNC Group A/S
Borgergade 17
4241 Vemmelev
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25486064
P nummer: 1004472926

Send til en kollega

0.031