23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt samarbejde med Al-vac og Gram Vakuum Teknik

Gram Vakuum Teknik har indgået nyt samarbejde med AL-vac, hvilket i korte træk går ud på at Gram Vakuum Teknik står klar til at servicere løfteudstyr samt vakuumpumpe hos AL-vac´s kunder.

Ifølge arbejdstilsynets regler er virksomheder forpligtet til mindst en gang årligt, at få udført et serviceeftersyn på sit løfteudstyr af professionelle fagfolk.

Fra 1. september 2013 har AL-vac og Gram Vakuum Teknik indgået en samarbejdsaftale, der betyder, at Gram Vakuum Teknik står klar til at servicere løfteudsyr samt vakuumpumper hos Al-vac's kunder.

Udover at leve op til reglerne på området sikrer serviceeftersynet, at virksomheden får fuldt udbytte af løfteudstyret samt at slidtagen og energiforbruget bliver reduceret.

AL-vac i Lemvig er i dag en af de førende virksomheder inden for løfte-grej til industri, byggebranche og entreprenørvirksomheder.
Gram Vakuum Teknik i Galten har mere end 5 års erfaring inden for service af løftegrej samt mere end 20 års erfaring med servicering af vakuumpumper. Gram Vakuum Teknik servicerer i dag bl.a. fødevarer-, træ-, vindmølle-, grafisk samt emballeringsindustrien. Begge virksomheder bygger på stærke kunderelationer båret af trykhed, nærhed og tillid.

Jesper Gram, der ejer Gram Vakuum Teknik, er at finde på AL-vacs Messestand H6202 på HI messe i Herning, onsdag 4. september og torsdag 5. september 2013

Gram Vakuum Teknik ApS
Erhvervsparken Klank 11
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32265227
P nummer: 1015332278

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048