23948sdkhjf

Schur præsenterer ny konkurrencedygtig laserprinter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schur Technology a/s

Høj printkvalitet - lav anskaffelsespris - minimale driftsomkostninger

Nu er der godt nyt for kunder, der er interesseret i en laser printer, men som synes, at prisen hidtil har været for høj. Schur Technology a/s, Danmarks førende leverandør af mærkningsløsninger, introducerer nu en ny laserprinter, der uden at gå på kompromis med kvaliteten, har en lavere anskaffelsespris end de laserprintere, der hidtil har været på markedet.

Videojet 3020 er en CO2 10 Watts laserprinter, der er særdeles velegnet til bl.a. fødevare- og medicinalindustrien. Printerens software styrer let produktions- og udløbsdato, fast og variabel tekst, tid etc. i 1-2 linjer. Det er endvidere muligt at printe alle kendte stregkoder, ID matrix koder, logoer og grafik.

Videojet 3020 giver en højopløselig permanent mærkning på en lang række overflader som f.eks. papir, karton, plast, folie, metal og træ. Videojet 3020 printer i en høj kvalitet, fuldstændigt klart og rent, også ved meget høje hastigheder på både kørende og statiske produkter.

Når du mærker med en Videojet laserprinter er der naturligvis ingen udgifter til almindelige forbrugsstoffer såsom blæk, trykluft eller solvent. Laserrørets levetid forlænges på grund af et optimeret kølesystem, så der er i realiteten vedligeholdelsesfri drift i tusindvis af timer.

Printeren har et kompakt mekanisk design, og med sine kun 7 kg. er det den letteste laserprinter i sin klasse. Den kan let indbygges på meget sparsom plads. Til Videojet 3020 fås en praktisk stand, som printeren kan monteres i. Det er derfor muligt at indstille printeren, så den kan printe både på top, bund, højre og venstre side, skrå, vinklet mv. Den fleksible stand giver endvidere mulighed for at flytte printeren mellem forskellige produktionslinjer på under 20 min. Dette giver dig meget mere oppetid i din produktion.

Med den konkurrencedygtige pris, den store driftsikkerhed og de minimale driftsomkostninger er printeren særdeles attraktiv for fødevareindustrien. Derfor har Schur Technology a/s printeren med på Foodtech 12 messen i Herning den 13. – 15. november 2012. Besøg os på stand K 8148. Vi glæder os til at fortælle dig mere om vores mærkningsløsninger.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schur Technology a/s

Fuglevangsvej 41
8700 Horsens
Danmark
Schur Technology a/s

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109