23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vision System

KUNI Maskinfabrik A/S har udviklet Vision System, som aktuelt kan ses monteret på GLP presse vi har til rådighed - se vores hjemmeside, under menupunktet "Maskiner på lager".

Vision System

Vision system for scanning af emner ved indføring i hydraulisk planpresse.
Systemet er opbygget med optiske kameraer, der scanner emnebredde, sammenholdt med encoder, der udmåler længden. Disse data overføres til en PLC-styring, der via skærmen markerer placeringen af emnerne i pressen.
Via proportionalventiler på hver cylinder kan hydraulikken herefter præcist regulere trykket, og emnerne tilføres således nøjagtig ens tryk, uanset hvor de er placeret - også hvis der kun er emner i den ene side af planerne, eller hvis der kun er et emne i udløbet af pressen.

Vision System eliminerer risikoen for fejlplacering af emner eller for manglende adapter-emner, som anvendes til udfyldning/udligning af pressearealet. Hermed undgås at de øvrige konstruktionsdele af pressen overbelastes, hvilket kan resultere i ødelagte/bøjede planer.

Projektet med udvikling af Vision System er foregået i samarbejde med NaturErhvervsstyrelsen (FVM.dk) og projektet har fået tilskud fra EU og fra Fødevareministeriets Landdistriktsprogram.

Besøg vores hjemmeside og se videoklip af systemet.

For yderligere information kontakt venligst Palle Nielsen på mobil 4050 3944 eller pr. mail

KUNI Maskinfabrik A/S
Holmbladsvej 2
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10012201
P nummer: 1000002452

Kontaktperson

PN
Palle Nielsen
Adm. direktør
pn@kuni.dk

Send til en kollega

0.025