23948sdkhjf

En pakning af en helt særlig kaliber

| Medlemsnyhed | Indrykket af RG ROM GUMMI

Tætningsløsninger findes i mange variationer, og forleden havde vi fornøjelsen af, at producere disse fine støbte pakninger, der med sine egenskaber er lidt specielle og unikke af sin slags.

Pakningerne er til en maskine, der bl.a. anvendes til at foretage analyser af DNA, mikrobielle celler eller andet biologisk materiale i den farmaceutiske industri. Og det sætter automatisk ekstra høje krav til pakningernes standard og kvalitet.

Vi har produceret pakningerne i vores sprøjtestøbningsafdeling, og det er der en god grund til. Sprøjtestøbning er nemlig en metode der giver mulighed for at producere støbte løsninger af denne kaliber, hvor kravene til ensartethed, detaljeringsgrad, finish, kompleksitet og kvalitet er ekstra høje.

Se flere billeder af pakningerne her

En af fordelene ved sprøjtestøbning er nemlig, at selve støbningen sker i et lukket system, hvor rågummiet ikke når at få kontakt til miljøet udenfor støbeformen. Det betyder, at risikoen for forurening af den færdige løsning er minimal, og du får dermed et 100% ensartet produkt i højeste kvalitet.


Følg med på vores LinkedIn, og få et spændende indblik i de løsninger vi producerer i teknisk gummi, plast og skum. Der er god grund til at følge os - vi lægger nemlig et nyt projekt op hver eneste uge. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
RG ROM GUMMI

Jupitervej 26-30
7620 Lemvig
Danmark
RG ROM GUMMI

Send til en kollega

0.094