23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lesta Robots og scanOtech indgår en eksklusiv partner aftale

Lesta Robots og scanOtech har indgået en eksklusiv partner aftale om distribution og salgsudvikling af malerobotterne fra den italienske virksomhed i Danmark.

For Lesta repræsenterer denne aftale en mulighed for at trænge ind på det danske marked gennem en veletableret virksomhed med henblik på udvikling af robotmalingsprojekter og der igennem styrke sin strategiske tilstedeværelse i Europa.

Til gengæld er scanOtech overbevist om, at den tilgængelige og lethåndterbare Lesta-robot er en optimal løsning til mange automatiserings opgaver indenfor maleprocesser og dermed give danske virksomheder forbedret konkurrenceevne, ensartet kvalitet, reducere omkostninger og tilbyde kortsigtet tilbagebetaling.

Lesta og scanotech er udstillere på Scandinavian Coating 2023!

                                                     Kom og mød os på stand 05:10 og 04:11

Med en kombination af know-how og robotteknologi, skaber vi automation til fremtidens industri

Automatisering giver økonomiske besparelser ved at eliminere tidstunge, manuelle processer, Øget fleksibilitet og giver ensartet finish kvalitet etc.

Større effektivitet er et nøgleord i moderne industriproduktion. Virksomhederne leder konstant efter nye måder at optimere produktionen og reducere energiforbruget.

scanOtech er partner og autoriseret forhandler af SAMES KREMLIN og LESTA ROBOTS i Danmark

kontakt scanOtech allerede i dag via mail: info@scanotech.dk

eller ring telf: +45 56 27 50 00 vi står klar med den nødvendige Know-How, det rigtige udstyr og de innovative idéer til at guide dig sikkert igennem forløbet fra start til finish.

scanOtech har engagerede, veluddannede og kompetente medarbejdere som vil hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din overflade.

                                  Du mærker forskellen - også efter handlen

                                                    Saml | Beskyt | Forskøn

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047