23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GUIDE: Sådan vælger du det rigtige malertøj

Når det kommer til valg af arbejdstøj til malere, er det vigtigt at overveje både stil og funktionalitet. Det tøj du har på, mens du maler, skal ikke kun se professionelt ud, men også være behageligt og passende til det arbejde, som du udfører.

Her er et par tips til at hjælpe dig med at vælge det rigtige arbejdstøj som maler.

1. Invester i beskyttelsestøj:

Som maler er det vigtigt at beskytte dig mod spildt maling og dryp. Se efter arbejdstøj, der er lavet af holdbare og åndbare materialer. Undgå syntetiske materialer i dårlige kvalitet, da de kan smelte, hvis de udsættes for varme fra kemikalier, der fjerner maling. Vores arbejdstøj er udarbejdet med fokus på din komfort og sikkerhed.

2. Vælg tøj, der er nemt at bevæge sig i:

Maling kræver ofte meget bevægelse og bøjning, så sørg for at vælge tøj, der er behageligt og nemt at bevæge sig i. Eksempelvis tøj med stretch funktionalitet.  Se efter tøj, der har den rigtige pasform til dig og har masser af lommer til opbevaring af børster, ruller og andet værktøj. Om du ligger på knæ ved fodlister eller står på stigen for at nå hjørnerne, er det vigtigt med maksimal bevægelsesfrihed. Hos J.A.K. Workwear er vores arbejdstøj testet af professionelle malere.

3. Brug passende fodtøj:

Sikkerhedssko eller -støvler er et must-have for malere. De giver ekstra beskyttelse til dine fødder og tæer mod eventuelle fald eller tabte genstande. Derudover er det vigtigt med det rette fodtøj, så du skåner dine fødder for det hårde arbejde, og derved ikke kommer hjem med ømme fodbalder når arbejdsdagen er omme. Er du i tvivl om valg af det rigtige fodtøj, kan du altid tage fat i vores kompetente salgsrådgivere, som er eksperter indenfor sikkerhedsfodtøj og arbejdssko.

4. Overvej vejret:

Når du arbejder udenfor, er det vigtigt at klæde sig passende efter vejret. I varmt vejr kan lyst og let tøj hjælpe med at holde dig kølig. I koldt vejr kan flere lag hjælpe med at holde dig varm. Du kan blandt andet overveje at tilføje et mellemlag på overkroppen, så du uanset vejret, kan være behagelig klædt på jobbet.

5. Vælg den rigtige løsning:

Når du skal vælge den rigtige løsning på arbejdstøj, er det vigtigt at vurdere behovet. Er det en virksomhed med mange ansatte, kunne en firmaaftale med egen webshop være en løsning for dig. Hos J.A.K. Workwear kan vi tilbyde skræddersyede webshop for nem logistik af indkøb af arbejdstøj.

Husk altid at være opmærksom på det arbejde, som du udfører, og vælg tøj, der er behageligt og nemt at bevæge sig i. Investering i kvalitet og beskyttende tøj vil ikke kun få dig til at føle dig selvsikker, men også sikker, mens du arbejder. Ved at vælge det rigtige arbejdstøj, der holder i lang tid, er du også med til at skåne miljøet, da produkter af højere kvalitet også har en længere levetid.

J. A. K. Workwear A/S
Energivej 11
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19267687
P nummer: 1003803288

Kontaktperson

SBL
Sofie Borch Lauridsen
SBLA@JAK.AS

Send til en kollega

0.031