23948sdkhjf

Kundecase: Messeudstyr til BJ Gear

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

Vi leverer messeudstyr til BJ Gears messestande og udstillinger.

”Vi har over en årrække arbejdet sammen med Expression i forbindelse med vores messeudstyr. Kommunikation samt rådgivning er i top og der er altid god og imødekommende service, hvilket giver et naturligt godt samarbejde.” - BJ Gear

Ens messeindretning er alfa omega for at skabe blikfang. Med Expressions produkter er du sikret de bedst mulige salgsfremmende elementer til din stand.

BJ Gears har en komplet og mobil messestand, som skiller sig ud fra mængden med messedesign af højeste kvalitet. Uanset om du skal bruge enkelte elementer til din messestand eller et komplet setup af messeudstyr kan Expression levere det du har behov for.

Expression er mere end messeudstyr. Vi er din totalleverandør til alt virksomhedsreklame. Udover messestande, har vi nemlig også udstillingssystemer, reklameartikler, tryksager og storprint. Hos os finder du alt lige fra bannere og skilte til tekstiltryk og bildekoration, som kan sikre, at du, din virksomhed, mærkesag eller budskab bliver set og hørt.

Vi udvikler også specialløsninger, så du kan få et unikt visuelt udtryk.

Skal du bruge messeudstyr til din messestand? Så ring til Per på 20 20 58 80 eller skriv en mail til pra@expression.nu. Så sørger vi for at du bliver set i messehallen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.094