23948sdkhjf
Del siden
Annonce

#HomeStory - Felder Group og Hawila

Norsk sejlskibs-projekt fra 1935 blev skudt i gang ved støtte og hjælp fra Felder Group

Hawilas mission er at forbinde kystsamfund og at bygge broer. En vision om en innovativ kombination af CO²-fri sejltransport forbundet med en platform for kulturel udveksling og dannelse ombord på et 86 år gammel sejlskib.

Ramed Bucher, tømrer og crew medlem af Hawila, er født i Tyrol (Østrig) og er nu en ambitiøs skibsbygger med bæredygtighed for øje. Hvad angår renoveringsarbejdet tog han kontakt til sin gamle ven Hansjörg Felder for at spørge om han stadig arbejdede med træ.

Det klare ”ja” fra Felder-Groups direktør blev startskuddet til en bæredygtig støtte til projektet. De tildelte maskiner satte virkelig gang i projektet. ”Med maskinerne er der ydet et væsentligt bidrag således vi kan overholde vores tidsplan. Uden dine maskiner ville vi stadig være i gang med at lave trænagle og kiler.” skrev Ramed Bucher i et personligt brev til Hansjörg Felder.

Det bæredygtige projekts formål og ønsket om at gøre noget for at se verdenen fra en anden vinkel. Det er også Hansjörg Felders visioner, og dette gælder for hele familievirksomheden. Felder Group glæder sig over at være en del af dette projekt, og at kunne påvirke verdenen lidt mere i en bæredygtig retning.

Felder Group Denmark ApS
Teknikervej 18
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37314846
P nummer: 1012305067

Send til en kollega

0.062