23948sdkhjf

Ostermann-nulfugekanter: 3 teknologier. 3 løsninger.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Ostermann har i mere end 10 år tilbudt håndværksindustrien kanter til forarbejdning med nulpunktsteknologier. Til i dag er der solgt mange millioner meter laser-, airtec- og infratec-kanter.

De tre produkter tilpasses hele tiden forarbejdningsvirksomhedernes krav. En applikationstekniker står til rådighed i forbindelse med spørgsmål og workshops.

Ostermann har som samarbejdspartner for håndværksbranchen altid specialiseret sig i at kunne levere små mængder. Håndværksvirksomheder kan f.eks. få møbelkanter helt ned til en længde på 1 meter. Også ved indførelsen af laserkanter for over 10 år siden forblev virksomheden tro mod denne strategi og leverer kanterne med nulfugefunktionslag i meget små mængder, dvs. fra 1 rulle. Den enkelte virksomhed har jo som oftest brug for forskellige farver og dekorationer til sine mange typer projekter. I dag findes der tre forskellige nulfugekanter til forarbejdning med laser-, varmlufts- og infrarød teknologi. Med de tre teknologier kan møbelplader og -kanter forbindes, så de ser ud, som om de er støbt i ét stykke. Samlingen er desuden særligt modstandsdygtig over for fugt, varme og UV-stråler. Den hurtige starthæftning og fugens hårdhed garanterer også en høj møbelkvalitet på langt sigt. 

 Perfekt til håndværksvirksomheder

Hvis man nu tænker: "En helt tynd fuge? Det kan jeg da også lave med PUR-smelteklæber!", er det til en vis grad rigtigt. Men Ostermanns nulfugekanter er et praktisk alternativ. "Mange virksomheder vælger bevidst en tosporet tilgang", fortæller Ostermanns applikationstekniker Franz-Josef Volmering. "De arbejder med maskiner, der kan forarbejde både PUR- og nulfugekanter." Og det er der en god grund til. Nulfugeanlæg er på grund af de korte opsætningstider ideelle til skiftende projekter, som især håndværksbranchen oplever det dag for dag. Virksomheder, der investerer i anlægget, belønnes derfor med den størst mulige fleksibilitet. Denne fleksibilitet understøtter Ostermann med et væld af forskellige kantmaterialer, farver og dekorationer. Alle møbelkanter i det omfattende sortiment leveres nemlig naturligvis også med et funktionslag til forarbejdning med nulfugeaggregater.

 Løbende videreudvikling

Sammensætningen og fremstillingen af funktionslaget er kontinuerligt blevet videreudviklet i de forløbne 10 år. Det er først og fremmest et resultat af det konstruktive samarbejde mellem Ostermann og kunderne. Derudover har kantspecialisten investeret i ny teknologi og forbedret kvaliteten af funktionslaget gennem årene. I dag er det udelukkende baseret på termoplastisk polyurethan (TPU), et plastmateriale af særligt høj kvalitet. Også udvalget af farver er støt og roligt blevet større.

 Støtte og råd

En vigtig service i forbindelse med nulfugekanterne er den kompetente rådgivning. Ostermann har lige fra begyndelsen ydet støtte til sine kunder ved overgangen til systemer med nulfugeteknologi. Startsæt og besøg af applikationstekniker Franz-Josef Volmering til opsætning af et nyt anlæg er en vigtig del af konceptet. Sidstnævnte har således assisteret ved idriftsættelse af mange kantlimemaskiner. Og applikationsteknikeren står fortsat til rådighed med workshops hos kunderne og besvarelse af aktuelle spørgsmål om den optimale forarbejdning af Ostermann-nulfugekanter. En service, som Ostermann-kunder i hele Europa sætter pris på.

 Overblik over service hos Ostermann

  • Kanter i alle længder fra 1 meter
  • Kanter i alle bredder op til 100 mm
  • Kanter i forskellige tykkelser
  • Kanter af ABS, melamin, acryl, aluminium og ægte træ
  • Airtec kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Laser kanter klar til forsendelse på kun 2-4 hverdage
  • Kanter efter ønske med smelteklæberbelægning
  • Europas største direkte tilgængelige kantsortiment
  •  Alle lagervarer, som bestilles inden kl. 16, afsendes allerede samme dag.

 

Om Ostermann

Vi vil gerne understøtte vores kunder i håndværksbranchen og inden for møbelproduktion så perfekt som muligt med service, udvalg og tempo. Derfor får du ikke kun Europas største kantsortiment hos os, men også tekniske profiler, grebsprofiler eller LED-profiler til belysning af moderne møbler. Særligt populært er vores sortiment af værkstedsartikler, klæbemidler og rengøringsmidler. Alene til vores kerneprodukt – møbelkanten – tilbyder vi en række forskellige services og forædlinger, som levering af mindstemængder fra 1 meter eller påføring af et særligt tilpasset funktionslag til moderne nulfuge-teknologier. Og da vi ved, hvor vigtigt tempoet er i håndværksbranchen, afsendes alle lagerartikler, som er bestilt inden kl. 16, allerede samme dag.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.064