23948sdkhjf

Nyt spånudsugningsstem sikrer besparelser og bedre indeklima

| Medlemsnyhed | Indrykket af Technor ApS

Technor er blevet færdige med et spændende projekt ovre i Sverige hos Ljungsåsa AB. Opgaven bestod blandt andet på at nedjustere Ljungsåsa ABs høje drift- og vedligeholdelses omkostning.

Technor er blevet færdige med et nyt spånudsugningssytem hos Ljungsåsa AB i Sverige.

Opgaven bestod blandt andet på at nedjustere Ljungsåsa ABs høje drift- og vedligeholdelses omkostning på deres eksisterende spånsugningsanlæg, som bestod af flere decentrale og centrale anlæg til spånsug.

 Technor monterede et nyt og enkelte energieffektivt spånudsugningssystem som er behovstyret således at det kun er den nødvendige luftmængde som suges ud. Dets affaldshåndtering sker via udslusning af materialet i ringledning som blæser spånerne over i en 34m3 ATEX godkendt container. Udslusningen styres således, at transportventilator, sluse og bundskraber i filteret kun er i drift i den tid, det er nødvendigt ift. mængden af affald.

Denne løsning har resulteret i store besparelser i deres driftsomkostninger, samt en kraftig reducering af vedligeholdelsesomkostningerne. Desuden et markant bedre indeklima for Ljungsåsas medarbejdere.

Besøg www.Technor.dk for at læse om flere spændende projekter, eller kontakt os på 9668 2200 for at hører mere, om hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Technor ApS

Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Danmark
Technor ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111