23948sdkhjf

Værktøjsforhandler: julegaverne købes allerede i november

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Under Black Friday er det landet over blevet en tradition, at butikker og webshops holder deres største udsalgsdage. Derfor er der også mange, som benytter udsalget til at få købt julegaverne ind tidligt.

Specielt i år bliver der spået om, at rigtig mange danskere jule-shopper allerede i november, for at spare penge. Vi ser formentlig denne tendens på grund af stigende inflation og de stigende priser på el og gas.      

Hos værktøjsforhandleren Dorch & Danola i Odense kan lagerchef Claus Nielsen også berette, at de oplever der shoppes julegaver tidligere i år. ”Vi har allerede travlt med at pakke nu, så vi forventer, at vi får et ekstra stort ryk med varerne til vores Black Weekend.” fortæller Claus Nielsen.  

Værktøjsforhandleren har valgt at holde Black Weekend fra. d. 25. – 27. november og følger derfor trop med mange andre butikker og webshops, der vælger at udvide Black Friday. Oprindeligt varede Black Friday kun den sidste fredag i november måned. Derfor er der også blevet bedre tid til at finde julegaver til familien.

Værktøjsforhandleren oplever, at nogle af deres mest solgte varer i november er deres julekalender fra Wera og adventskalenderen fra Milwaukee. Begge er kalendere, hvor man overraskes med værktøj.  

Dorch & Danola er vant til, at det går ekstra stærkt med salget på webshoppen i slutningen af året, både på grund af Black Friday og julesalget. Dog har værktøjsforhandleren ikke oplevet et så tidligt julesalg før. Derfor håber Dorch & Danola, at det gode salg også fortsætter gennem hele december.

Oplev Dorch & Danolas Black Weekend her 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Send til en kollega

0.094