23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Denne strækfilmvikler kan emballere alle paller

Øglænd System A/S har investeret i vores selvkørende strækfilmvikler “BeeWrap” og emballerer ikke længere deres paller ved håndkraft.

Du behøver ikke emballere dine paller i hånden, selvom de ikke har standard dimensioner.

Øglænd System A/S har investeret i vores selvkørende strækfilmvikler “BeeWrap” og emballerer ikke længere deres paller ved håndkraft.

Den selvkørende robotvikler kommer til godset – ikke omvendt. Det er slut med at flytte rundt på tunge paller. Kør nemt BeeWrap’en over til de paller der er klar til emballering og lad den stå efter arbejdet er færdigt, eller kør den videre til næste opgave.

Fordele
- Hurtig og effektiv palleemballering
- Ergonomisk arbejdsstilling
- Mobilt system
- Fleksibelt

Øglænd System’s lange paller er intet problem for BeeWrap’en, der egner sig særdeles godt til tunge, lette, lange, , små og store paller.

Læs den komplette udtalelse herunder:

Øglænd System Project Manager
Mathias Bunkenborg Fey
”Inden vi investerede i en BeeWrap maskine, håndpakkede vi alt, og de ergonomiske arbejdsforhold var ikke gode. Efter vi har fået BeeWrap er de ergonomiske arbejdsforhold for vores medarbejdere blevet betydelig bedre og ting som ondt i ryggen og svimmelhed er helt elimineret. Indpakningstiden på vores forsendelser er samtidig reduceret med 47 %, endvidere er vores forbrug af folie reduceret med omkring 15 %”.

Se vores andre strækfilmsviklere på vores hjemmeside.

Ubro SystemPac A/S
Industriholmen 15A
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28333129
P nummer: 1017406937

Kontaktperson

Marketingkoordinator - Frederikke Gyldholm
Marketingkoordinator
+45 40541564 fgh@ubro-systempac.dk

Send til en kollega

0.05