23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Deltag i CONFIQs gratis webinar om digital procesoptimering

Er du træt af manuelle arbejdsprocesser, tidskrævende designprocedurer og en overflod af data, der ikke bliver udnyttet? Så skal du deltage i dette webinar, som afholdes onsdag d. 29. marts kl. 10:00-10:40.

Hos Edge-Team har vores kunder i længere tid efterspurgt, hvordan de flytter dataen fra deres almindelige CAD-systemer og interne databaser hen i en løsning på deres hjemmeside, så deres produkter bliver visuelt præsenteret.

Derfor har vi skabt et team i CONFIQ, som ønsker at være med i alt fra rådgivning, programmering og implementering, så I kan få skubbet jeres produkt ud i 3D-området som en 3D-viewer eller 3D-konfigurator med en masse data tilknyttet.

På den måde ønsker vi at sætte dig i stand til at guide kunden igennem, hvordan I gerne vil vise jeres produkt(er) frem.

Tilmeld dig webinaret her >>

 

CONFIQ er inddelt i Sales, Automation og CPQ, som du kan læse meget mere om, inden webinaret starter.

 

Tilmeld dig webinar i CONFIQ

Onsdag d. 29. marts kl. 10:00-10:40 afholder vores Application Engineer, Michael P. Skytte, et webinar, der vil sætte fokus på, hvordan du kan styrke dit digitale salg ved konkrete digitale løsninger.

Webinaret vil bl.a. indeholde:

  • En introduktion af CONFIQ
  • Hvordan du implementerer en 3D-model på hjemmesiden
  • Hvordan du sparer tid og eliminerer fejl gennem automatisering uden at gå på kompromis med kvaliteten

 

Vi glæder os til at "se" dig og fortælle dig om, hvordan CONFIQs løsninger kan bidrage til adskillige optimeringer, hvad enten det er interne arbejdsprocesser eller en forøget kundeoplevelse.

Tilmeld dig CONFIQ-webinaret her ved at udfylde formularen på siden - og se, hvem der vil være din speaker med mere end 22 års erfaring inden for branchen.

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Kontaktperson

Tobias Færch Kristensen
tfk@edge-team.com

Send til en kollega

0.048