23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stjernedesigner vil rense din luft for vira og bakterier

COVID-19 har gjort os opmærksomme på, hvordan ringe luftkvalitet skaber perfekte betingelser for virus og bakterier.

Nu skal vi snart til at samles meget indendørs igen, og UVCbyEFSEN kommer nu i samarbejde med stjernedesigneren Kasper Salto med en helt ny luftrenser, der øger luftkvaliteten.

Klasselokaler, venteværelser og mødelokaler kommer snart til at skabe de perfekte betingelser for COVID-19 og sæsonbakterier.

 Der bliver nemlig ekstra pres på luftkvaliteten i de kolde vintermåneder, når vi igen samles mere og oftere indendørs, fordi lokalerne har for ringe ventilation eller er svære at lufte ud i.

 Nu lancerer UVCbyEFSEN sammen med designer Kasper Salto en helt ny luftrenser med navnet UV AIR. Duoen har allerede haft stor succes med UV BENCH, der har vundet flere designpriser og blev hurtigt populær blandt børnehaver, specialskoler og plejehjem.

Thomas Efsen, der er direktør hos UVCbyEFSEN, håber, at UV AIR får samme modtagelse:

 “Der har været stor interesse for vores samarbejde med at kombinere UV-teknologi og dansk design, som vi gjorde med UV BENCH. Det har derfor været naturligt for os at kigge ind i andre områder, hvor vi kombinerer UV-lys med design,” og fortsætter:

 ”Luftrensere er der nok af. Men ingen af dem har Kaspers sans for design og bruger vores teknologi. Samtidig har vi formået at gøre den enormt støjsvag. Vi har endnu engang formået at forene vores kompetencer, og UV AIR er blevet en rigtig elegant løsning. Vi skal alle til at tænke mere på indeklimaet igen, og UV AIR vil passe ind i de fleste lokaler med behov for luftrensning.”

Med UV AIR bruger UVCbyEFSEN ultraviolet lys - der i mange år har været brugt på hospitaler til at desinficere for virus og bakterier - til at rense luften. Det gør, at behovet for vedligeholdelse minimeres markant.

Første luftrenser med elegant design

Kasper Salto er glad for at fortsætte samarbejdet med UVCbyEFSEN. Markedet for luftrensere er stort, men ingen har indtil nu været smukke at kigge på.

 ”UV AIR renser store mængder luft, hvor vi er flere samlet på en diskret måde. De rolige former passer ind i mange typer indretninger, sammen med resten af UV-serien. Jeg er stolt af resultatet, som nu hænger virkelig godt sammen i en designmæssig helhed. UV AIR understreger, at den er tænkt til at stå stille og diskret virke effektivt - i ethvert givent miljø.” udtaler Kasper Salto, der blandt andet er kendt fra programmet ’Danmarks næste klassiker’.

 Om UV AIR

UV AIR er udført i en stålkonstruktion, monteret med flader i linoleum, der er antistatisk og bakterieafvisende, hvilket gør det ikke tiltrækker støv og snavs.

Det gør UV AIR til et robust, men diskret produkt der lever op til UVCbyEFSENs grundtanke om, at deres produktserie ikke skal stjæle fokus i rummet, men indgå som sammenhængende helhed i forskellige miljøer. UV AIR er gennemtestet af Teknologisk Institut i Århus og kan rense luften effektivt med en ventilationskapacitet på 150 m³/time

Læs mere: https://uvcbyefsen.com/da/products/uv-air/

 

 

EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)
Skovlytoften 33
2840 Holte
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13483744
P nummer: 1000572553

Kontaktperson

Rebecca Hejgaard Jebjerg
Marketing Manager & PA
+45 24245026 rebecca@efsen.dk

Send til en kollega

0.033