23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Åbnede døre for Danphone - skal vi gøre det samme for dig?

Tilbage i 2020 så den nordjyske teknologivirksomhed Danphone A/S nogle af The Trade Councils tiltag og besluttede sig for at tage fat i The Trade Councils regionale internationaliseringsrådgiver for at kickstarte deres eksport.

Sammen med Özkan B. Köksal og The Trade Councils medarbejdere ude på eksportmarkederne fandt Danphone cirka ti relevante markeder blandt 50 - 60 med potentiale. Og så sørgede The Trade Council for, at Danphone kom med i de lokale udbudsprocesser.

"Det lykkedes for os, som lille nordjysk teknologivirksomhed, med hjælp fra The Trade Council at få afdækket mulighederne og skabe kontakt til de helt rigtige beslutningstagere i nogle meget store og komplekse organisationer. Som resultat har vi nu etableret nogle gode myndighedskontakter i alle de sydamerikanske lande med kystlinje. Vi er blevet involveret i nogle helt konkrete projekter og mener også, at vi har sået nogle frø, der viser, hvad danske teknologivirksomheder kan mere generelt", siger Claus Falk, CEO, Danphone A/S.

Se videoen og læs mere om Danphones eksportrejse her.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.047