23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny længde på det populære Quick-Fit-rør

Nordfab, der er branchens førende producent af Quick-Fit-rørsystemer, har meddelt, at de har udvidet deres produktsortiment med fremstillingen af et 2-meter lasersvejset rør med en diameter på 80-400 mm og en tykkelse på 0,6-2,0 mm.

Verdens hurtigste rørsystem, nu endnu hurtigere

Nordfabs Quick-Fit-rør anvendes i en lang række industrier og kommercielle miljøer, og de anvendes i høj grad indenfor procesventilation til at opsamle og fjerne støv, restprodukter eller skadelige partikler. De unikke valsede kanter gør, at rørene er nemme og hurtige at håndtere ved f.eks. montering, hvor man tilslutter ét rør til et andet ved hjælp af et Quick-Fit-spændbånd. Rørsystemer, der monteres med spændbånd, sparer op til 50 % i monteringstid sammenlignet med andre alternativer.

Det 2 meter lange rør, som Nordfab nu har lanceret, gør det mere effektivt at planlægge og montere sit rørsystem, da man bruger færre dele og har færre rørtilslutninger. Med andre ord er verdens hurtigste rørsystem nu blevet endnu hurtigere!

"Vi har oplevet en øget efterspørgsel blandt vores kunder om at kunne producere Quick-Fit-rør i 2-meters længde ud over vores standardmål på 1 og 1,5 meter. For at imødekomme efterspørgslen har vi valgt at automatisere vores produktionsproces. I dag fremstilles alle vores rør i Danmark helt automatisk for at sikre, at alle længder er af den gode kvalitet, som vores kunder forventer af et Quick-Fit-rør," fortæller Peter Åberg, som er administrerende direktør for Nordfab Europa.

Det nye rør på 2 meter fås i galvaniseret stål, rustfrit stål, sort stål samt aluminium.

 

For yderligere information kontakt venligst:

Peter Åberg, adm. direktør Nordfab Europa (peter.aberg@nordfab.com) +46 706 01 89 04

Brian Kristensen, Sales Manager Nordfab Europa (brian.kristensen@nordfab.com) +45 27 87 61 96

 

 Om Nordfab

Nordfab er en førende producent af rørsystemer til støv-, tåge-, gas- og røgudsugning samt industriel ventilation. Virksomheden blev grundlagt i 1973 i Danmark og fejrer næsten 50 år med produkter og tjenester inden for "Clean Air"-branchen. I dag har Nordfab produktionsanlæg i Danmark, Storbritannien, USA, Thailand og Australien og arbejder med et dedikeret salgs- og kundesupportnetværk over hele verden. I Assens fremstilles Quick-Fit-systemer, forseglede Quick-Fit-systemer, FB-systemer samt systemer med højvakuum i galvaniseret stål, rustfrit stål eller 2 og 3 mm sortblik. Få flere oplysninger på www.nordfab.com.

Nordfab Europe A/S
Industrivej 13
9550 Mariager
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17011405
P nummer: 1001204106

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047