23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Smart pop-up væg = effektiv profilering

Vi har et stort udvalg af pop-up vægge, der varierer i både system, størrelse, pris og design.

Vi har et stort udvalg af funktionelle pop-up vægge i lækker kvalitet til budgetpriser. En pop-up væg eller bagvæg er god til at skabe blikfang og kan danne en god ramme for f.eks. en messestand eller en lille reklame i et center eller butik. Selv om en pop-up væg giver dig god plads til at dele et budskab og tiltrække opmærksomhed, så fylder væggen ikke ret meget, når den er klappet sammen. Du kan derfor nemt transportere i den medfølgende taske.

En pop up væg er en god investering og holder i mange år. Du kan tilmed udskifte printet og købe et nyt hos os, så du ikke skal købe en ny væg, hver gang du har et nyt budskab.

Bagvægge er smarte og praktiske, da de er fremstillet i letvægtsmaterialer, som gør dem lette at transportere, lette at opstille og lette at tage ned. Mange af vores vægge fås også med indvendig belysning, halogenspots, hylder og andet tilbehør.

Vil du gerne have en pop-up væg med lys? Så kan vi anbefale vores væg med indvendig LED belysning eller en lightbox. Disse og mange flere kan du se på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på en pop-up væg eller andet – så ring til Henrik på 61 65 35 97 eller skriv en mail til hh@expression.nu.

Expression ApS
Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35044744
P nummer: 1018282131

Send til en kollega

0.046