23948sdkhjf

Nu er det her endelig – det nye OSTERMANN-katalog!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Rudolf Ostermann GmbH

Det nye Ostermann-katalog udkommer medio september. Det næsten 400 sider store opslagskatalog giver et perfekt overblik over vores omfattende produktudvalg med Europas største lagerførte kantsortiment, ...

Det nye Ostermann-katalog udkommer medio september. Det næsten 400 sider store opslagskatalog giver et perfekt overblik over vores omfattende produktudvalg med Europas største lagerførte kantsortiment, klæbemidler og en lang række andre vigtige artikler til møbelfremstilling.

 De bedste projekter opstår, når man løbende kan blive inspireret af billeder eller produkter. Den opgave løser det nye Ostermann-katalog til fulde. På næsten 400 sider finder snedkere og tømrere ikke kun Europas største lagerførte sortiment af kanter, men også værkstedsartikler, tekniske profiler og grebsprofiler samt en lang række lyskanaler til LED-strips. Virksomheden og samtlige produkter præsenteres i detaljer over 12 kapitler. Derudover finder du mange vigtige tips og tricks til kantforarbejdningen og til det perfekte valg af klæbemiddel. Det omfattende katalog lander hos alle kunder fra midt september. Hvis du ikke modtager et katalog, kan du bestille det på hjemmesiden eller se det direkte i download-området på www.ostermann.eu.

 Kanter, kanter, kanter …

Den perfekte kant er den, man ikke ser. Derfor omfatter Ostermanns sortiment møbelkanter af forskellige materialer, i mange farver og dekorationer og med en række forskellige overflader og glansgrader. I det nye katalog vises en lang række kanter individuelt med billede. Man får også vigtige oplysninger om kantmaterialerne og forarbejdningen heraf.

 Kantbearbejdning på den nemme måde

I kapitlet "Værksted & lim" præsenteres en række praktiske hjælpemidler til manuel kantforarbejdning. Her finder man også det brede sortiment af klæbemidler – med passende praktisk tilbehør og mange værdifulde råd til anvendelsen.

 Tekniske profiler, grebs- og lysprofiler

Overalt er Ostermann kendt for sit store udvalg af tekniske profiler. De mange aluminium- og plastprofiler plus tætninger kan anvendes fleksibelt af håndværksvirksomhederne til fremstilling af moderne køkkener, sove-, stue- og kontormøbler samt til butiks- og messemiljøer. Kataloget indeholder naturligvis også LED-profilerne til integration af moderne lyssystemer.

 Alle artikler leveres just in time

Det er især værd at gøre opmærksom på, at alle artikler i kataloget også fås ab lager. Et opkald, en kort e-mail eller et par klik i webshoppen er alt, der skal til, for at lagervarer bestilt inden kl. 16 afsendes samme dag.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Rudolf Ostermann GmbH

Schlavenhorst 85
46395 Bocholt
Tyskland
Rudolf Ostermann GmbH

Send til en kollega

0.094