23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den første af sin slags - CMS IKON er på vej til Danmark

CNC-maskinen CMS IKON findes endnu ikke i Danmark. Men Gibotech har fået en ordre på levering af CNC-maskinen, som bliver den første af sin slags på dansk jord.

Der findes CNC-maskiner hos mange danske virksomheder. Men der er endnu ingen af dem, som har en CMS IKON-maskine stående. Men snart kan en verdensførende dansk leverandør til byggeindustrien byde netop en CMS IKON velkommen i produktionen, når Gibotech bringer den første IKON CNC-maskinen til landet. Maskinen bliver kombineret med en robotløsning, som skal betjene CMS IKON CNC-maskinen.

- En CNC-maskine er altid relevant at kigge på, hvis du vil optimere i din produktion. Og netop en CMS IKON er et rigtig godt bud, hvis du vil gøre det hele lidt mere effektivt. Og så kommer denne maskine endda med ikke mindre end to bearbejdningsenheder. I det her tilfælde kan man sige, at vi har superoptimeret, da vi lever et samlet setup, som også inkluderer en robotcelle til betjening af CMS IKON CNC-maskinen.  Maskinen er konstrueret, så du kan oplægge og nedtage emner, samtidig med at maskinen bearbejder andre emner. Derfor er vi stolte af, at vores kunde har valgt Gibotech som totalleverandør til deres nye CNC-maskine og tilhørende robotcelle. Vi ser frem til at levere og installere dette fantastiske setup hos vores kunde, siger Henrik Thomsen, Product Manager, CNC ved Gibotech.

Læs mere om CNC-maskiner på Gibotechs hjemmeside

CMS IKON adskiller sig fra andre CNC-maskiner ved at have et bord, der kan rotere vertikalt, når emnet skal bearbejdes. Det betyder, at oplægning og nedtagning af emner kan ske på den ene side af bordet, mens maskinen bearbejder emner på den anden side. Samtidig gør bordene maskinen kompakt – men ikke mindre effektiv.

Tilmeld dig Gibotechs nyhedsbrev og få seneste nyt om CNC, robotter og automation

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094