23948sdkhjf
Del siden
Annonce

scanOtech fejrer 20 års jubilæum

SAMES KREMLIN, har været i Danmark i mere end 43 år og har i de sidste to årtier været repræsenteret via scanOtech, der nu kan fejre 20 års jubilæum som autoriseret distributør og partner.

Det fejrer vi ved at sætte 20 Airmix® Xcite® sprøjtepistoler på højkant til en helt utrolig jubilæums pris. Og det er først til mølle.

Kr. 3.900,00 ex moms

scanOtech tilbyder manuelle såvel som automatiske nøglefærdige løsninger, skræddersyet til dine specifikke behov.

Vi analyserer, rådgiver, designer, projekterer og installerer i tæt samarbejde med vore kunder. Vi tilbyder kvalitets og højteknologiske produkter, forankret i solid Know-How og årtiers erfaring.

Med denne kombination og robotteknologi, skaber vi automation til fremtidens industri 4.0. Automatisering giver økonomiske besparelser ved at eliminere tidstunge manuelle processer, øger fleksibilitet og giver ensartet finish kvalitet etc.

Når De vælger scanOtech som Deres samarbejdspartner så er De sikret udstyr og kvalitet i topklasse, gennemgribende Know-How indenfor overfladebehandling, professionel og hurtig service samt reservedele fra dag til dag.

scanOtech er partner og autoriseret forhandler af SAMES KREMLIN, Europas ældste producent af udstyr og løsninger til moderne industriel overfladebehandling.

                                         Du mærker forskellen - også efter handlen

                                                             Saml | Beskyt | Forskøn

Scanotech ApS
Danmarksvej 7
4681 Herfølge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21416509
P nummer: 1005166267

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046