23948sdkhjf

Forlæng kølevæskens levetid

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

De fleste værktøjsmaskiner afgiver spåner i større eller mindre omfang, der naturligt ryger med i kølevæsken.

Regelmæssig rensning af kølevæsker forhindrer, at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske i en maskine pga. af tilstoppede filtre. Herved undgås dyre maskinstop og ødelagt udstyr samtidig med, at man sparer kostbar tid!

Chip Trapper gør rengøringsprocessen til en nem og overskuelig opgave
Med en Chip Trapper får du en effektiv metode til regelmæssig rensning af kølevæsker, da den effektivt opsuger spåner o.lign. Du slipper for at spåner sendes direkte ind i værktøjer eller hæmmer flowet af kølevæske uden at skulle skovle spåner op af kølevæsken eller at have fingrene nede i væsken.

Chip Trapperen fjerner helt enkelt spåner fra væsker, ved at suge den snavsede væske ind i en tromle, hvor spånerne fanges i en filterpose, for herefter at kunne sende den rensede væske ud igen. Chip Trapper findes i tre forskellige størrelser, der kan rumme hhv. 114, 208 og 416 liter

De helt små partikler i køle-smøremidlerne
Magnetisk filtrering er den mest effektive metode til at fjerne de små jernpartikler, der cirkulerer i olie- og smøremidlet ved maskinbearbejdning. Disse partikler forårsager bl.a. ekstra slid på systemet samt en forringet kvalitet i overfladebehandlingen af emner.

De magnetiske filtre indeholder et super kraftigt magnetisk materiale, der producerer et utroligt højt magnetisk felt. Dette sikrer en konstant effektiv filtrering ned til 1 mikron med et minimalt oliespild.

Kig forbi Spånligaen, hvor du kan få demonstreret en Chip Trapper fra Exair og se en demomodel af Eclipse magnetisk filtrering.

Vi glæder os til at tale med dig om mulige løsninger.
- et godt og sikkert arbejdsmiljø betaler sig og kan ses på bundlinjen!

Mød os på Spånligaen den 6. – 8. september 2022
Spånligaen er åben for alle og det er gratis at deltage
Se mere om Spånligaen og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.079