23948sdkhjf

Du indånder 3.700 liter luft på arbejdet - er den ren?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Hent vores guide ”Ren luft betaler sig”

Hos AVS er vi eksperter i miljøteknologi og tilbyder et bredt produktprogram fra nogle af verdens førende udbydere.

Mød os på Spånligaen den 6. – 8. september 2022, hvor vi blandt andet sørger for ren luft i udstillingshallen.
Vi glæder os til at tale med dig om mulige løsninger - et godt og sikkert arbejdsmiljø betaler sig og kan ses på bundlinjen!

Vi har også lavet en 10 siders guide om ren luft, der giver indblik i lovgivningen om udsugning, forskellen på olietåge og olierøg og hvad vi går og indånder i produktionsmiljøerne samt hvilken skade det kan gøre i kroppen.

Systemerne til luftrensning er nået langt – den opsamlede olie kan genanvendes og den filtrerede opvarmede luft kan via varmeveksler bruges til opvarmning. En velfungerende produktion er alfa-omega for at opnå høje produktionsmål. Den procesluft i industrien, der er forurenet med olierøg, olietåge eller støv gør luften tung, så det kan virke svært at trække vejret. Luften indeholder også skadelige stoffer, som både påvirker helbredet, arbejdsmiljøet og miljøet udendørs.

Da vi indånder 11.000 liter luft hver dag og tilbringer ca. 1/3 af dagen på arbejdspladsen, indånder vi altså 3.700 liter luft der. Derfor bør risikoen for dårlig indeluft på arbejdspladsen minimeres. For at forstå mængden af, hvad der kan ende i luftvejene årligt, er det optimalt at få foretaget målinger af partikelkoncentrationen. Målingen giver et indblik i, hvor forurenet luften er, og hvilken type forurening man har at gøre med. F.eks. kan arbejde ved en højhastighedsslibemaskine betyde, at man indånder op til 25 ml metalbearbejdningsvæsker hvert år.

Undgå skadelige stoffer
Det er lovpligtigt at beskytte miljøet, både indenfor og uden for fabrikkernes lokaler. Dette gøres ved, at man tager hånd om den skadelige olierøg, olietåge eller støv, der er skabt omkring arbejdsprocesserne.

 Denne guide er et nyttigt værktøj til at opnå optimal udsugning. Den viser hvordan man kan få målt den eksakte partikelkoncentration og giver forskellige udsugningsløsninger, der effektivt renser forurenet industriel luft for både olietåge, olierøg og støv. Filtrene overstiger allerede nu lovkravene og er derfor en sikker investering.

 Klik her for at downloade guiden Ren luft betaler sig. hvor du også kan se hvordan Danfoss i Nordborg reducerede energiforbruget fra 8,5 til 1,6. millioner kilowattimer om året.Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.078