23948sdkhjf

Technor mangler Projektleder / Servicekoordinator!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Technor ApS

Er du evt. en montør fra marken, med noget erfaring bag sig, men hvor kroppen trænger til en pause - så se med!

Hvis du kan se rørene for dig og arbejde selvstændigt. Være fleksibel og have lysten til at være en del af et stærkt og sjovt team, hvor vi samarbejder på tværs af faggrupper og hvor du ikke skal være bange for at være en bonderøv. Hvis du er engageret i dit arbejde, omstillingsparat og hvor benene er solidt plantet på jorden. Har en forståelse for koordinering af serviceopgaver blandt vores montører og små projekter. En god købmand som forstår at værdisætte forbedringer og synliggøre dette for den enkelte kunde. 


Technor er en virksomhed som leverer og monterer procesventilation, højvakuumanlæg, filteranlæg og energioptimerings projekter til industrien. Vi er i rivende udvikling og søger derfor en ny projektleder til vores serviceafdelingen, som kan lide at der er fart over feltet. Du bliver en del af et stærkt team i en mindre virksomhed, hvor der er højt til loftet og en god stemning, hvor alle arbejder tæt sammen for at sikre den bedste kundeservice.

Vi kan tilbyde
· God løn samt sundhedssikring m.m.

· Telefon og computer.

· En arbejdsplads hvor det er sjovt at gå på arbejde – vi har både god og dårlig humor.

· En uformel omgangstone, lavt hierarki og stor medarbejder indflydelse.

· Løbende efteruddannelser via kurser.

· Ordnede forhold med god overenskomst.

Din arbejdsdag vil omfatte et tæt samarbejde med resten af serviceafdelingen samt projektafdelingen. Dine arbejdsopgaver kan være alt indenfor service og styksalg, til projektleder med små projekter rundt om i Danmark.

 

Så skal din næste arbejdsplads være i en voksende virksomhed og har du lysten til at yde support og service i særklasse? Hvor ambitioner og ansvar går hånd i hånd, samtidig med, at der er en uformel omgangs tone med god jysk humor og godt samarbejde, på kontoret? Så er det dig, vi mangler som vores nye Projektleder i serviceafdelingen.  Send en skrap beskrivelse af dig selv til servicechef Henrik Hoff på mail: hh@technor.dk eller giv os et kald på: 22459000


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Technor ApS

Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Danmark
Technor ApS

Send til en kollega

0.078